Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor! Dupa cum vad, eu sunt poate cel mai batran de pe aici, nu sunt nici de specialitate in calculatoare, dar, am microbul calculatorului de multi ani! Sunt un simplu utilizator de pc, si sunt "impatimit" de hardware si moding. De-a lungul anilor am tot facut tot felul de "adaptari" dupa gustul meu, de la banalele leduri cand au aparut, si terminand acum cu ceia ce se poate face unei carcase si unui sistem, bineinteles in limita banilot ce se pot investi in asa ceva...Acum, posibilitati pentru moding sunt aproape nelimitate, totul se reduce la resursele financiare...Si totusi, mi-ar face placere sa gasesc pe aici entuziasti in ale modingului, sa facem schimb de idei si de ceia ce stim fiecare legat de acest subiect. Sper sa fiu acceptat si eu in aceasta comunitate si sa am ce spune si invata de pe aici!

• Upvote 1

Posted

Bun venit in comunitate ! :pct2:

SUCCESS.The only place you'll find success before work it's in the dictionary.

Posted

Fara indoiala vei fi acceptat cum se cuvine (:cheers:) in aceasta comunitate. Sper si eu sa gasesti raspunsuri la problemele tale si/sau informatii utile, sau, de ce nu, sa ne impartasesti si tu din arta moding-ului :D.

Probabil ai descoperit deja categoria dedicata Hardware-ului: http://pctroubleshooting.ro/forum/18-hardware/

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Bun venit! Cum ma adresez unui "cel mai in varsta"? cu per tu sau cu dumneavoastra? Oricum, sper sa aveti/ai o experienta placuta aici pe forum.

• 5 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.