Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai citieste cineva in ziua de azi inafara de reviste playboy cu poze si reviste de canacan?

Daca cititi, ce cititi? Ia spune-ne si noua daca ati gasit ceva interesant? cand ai citit ultima carte? Si aici ma refer si la carti tehnice etc.. nu numai la beletrisctica

Posted

Legislatia se pune? :))

Daca-mi amintesc bine, ultima carte citita a fost Suflete Damnate de Yrsa Sigurdardottir, acum un an cred.

fWy1P.gif

Posted

da cartea in care oamneii sunt fierti in butoie, facuti felii julien cu sabia,etc. Eu in clasa a 8a m-am apucat de ea.Are u scared?

14 ani fac pe 22 spetembrie sunt in clasa a 8a acum am intrat

Posted

@pavilion de ce?

mie mi se pare gigantica are 2 volume cat dex-ul un volum...

mie imi place foarte mult, este interesanta, mereu mi-au placut japonezii cu toate ca sunt rasist.

Posted (edited)

numa... pai e scurta :)) ma asteptam la 3000... sincer sa fiu nu m-am uitat cate are dar am vazut grosimea...

eu acuma citsc

mhCNj.jpg

Allan Pease : Limbajul trupului

Apropo, nu stiam ca sunt asa mari cititori aici

later edit:

Am terminat cartea si o recomand oricui interesat de asa ceva. Ofera exemple si comentarii clare pe baza exempelor/imaginilor.

Edited by alex008
Posted

fara spoilere baieti :)) poate o sa mai vrea cineva sa o citeasca...

apropo va recomand si Winnetou cu indienii americani

Posted

Pe langa ce se cere la scoala nu prea citesc. Ma apucasem de Arta Razboiului-Sun Tzu , dar n-am stat mult la ea.

@alex: Chiar cautam o carte de genul ala. Thanks for posting .;)

Posted

@alex: mai bine te uiti la Lie to me :))

Daca vreti romane politiste, incercati Trilogia Millenium. Sau tot politist, dar mai SF si foarte obscen, Cap de Mort - David Gunn.

fWy1P.gif

Posted

Pai Lus de unde crezi ca m-a apucat chefu sa citesc asa ceva? Dupa Lie to Me... plus ca am vazut pe un coleg citind ceva de genu si am cautat cartea lui si nu am gasit-o dar am aflat de Alan Pease ca ar fi foarte bun si am luat cartea lui de la biblioteca :)

• Moderators
Posted

"Un secol cu Neagu Djuvara" - More info

O carte foarte interesanta, scurta de altfel, dar plina de informatii interesante. Un fel de autobiografie a marelui istoric (printre altele) Neagu Djuvara.

Posted

Hmm interesant , ceva gen am downloadat si eu azi de pe filelist. Chiar sunt curios de ocarte sau ceva care chiar se merita. Daca na`ti vazut serialul Lie to me uitati`va , merita cu desavarsire..

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

Eu sunt la liceu si sunt obligat sa citesc ca asa e situatia dar in timpul vacantei de iarna sau de vara ma apuc sa imi caut eu o carte pe nisa preferata(psihologie,politica,etc) si ma apuc sa citesc.Asa sa citesc ce imi impune sistemul educational,e cam urat.

Ultima carte citita,recent: Moara cu noroc de Ioan Slavici.

Ofer servicii seo! contact@silviupopovici.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.