gaby Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 Done. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 Care sunt consecintele schimbarii numelui ? Daca imi este schimbat numele,postarile/topicurile realizate pana in momentul de fata cu acest nume vor fi sterse? Punctele de reputatie apartinand acestui nume vor fi si ele resetate? Daca raspunsul la intrebarile mele de mai sus este 'NU',atunci doresc sa imi fie schimbat numele in Pheno. Motiv : Numele de utilizator actual mi se pare prea formal.Multumesc anticipat.
Moderators Courage Posted August 2, 2013 Moderators Report Posted August 2, 2013 E schimbat doar numele. Atat. App, Pheno cu punct sau fara?
gaby Posted August 2, 2013 Author Report Posted August 2, 2013 Eu propun sa ramai la acest nume. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+alex008 Posted August 2, 2013 Report Posted August 2, 2013 eu zic ca nu-i bai daca si-l schimba... pana la urma e decizia lui
gaby Posted August 3, 2013 Author Report Posted August 3, 2013 Sa nu ma intelegi gresit, eu ti-l schimb daca chiar vrei, insa cel actual consider ca este mult mai ok (mai ales ca ne-am obisnuit cu tine asa). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+MaTTeO Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Criss Angel --> MaTTeO motivul --> Criss Angel e Facebook-ul meu si eu creeandu-mi cont cu fb a ramas asa insa mie nu imi prea place sa il am la utilizator
+FML Posted August 6, 2013 Report Posted August 6, 2013 Sa nu ma intelegi gresit, eu ti-l schimb daca chiar vrei, insa cel actual consider ca este mult mai ok (mai ales ca ne-am obisnuit cu tine asa). Totusi,vreau sa-mi fie schimbat numele in Mr.Who,daca se poate. Ba mai mult,ca sa nu se creeze confuzii,doresc ca titlul topicului meu de prezentare sa fie 'Prezentare Mr.Who'. Multumesc anticipat.
gaby Posted August 7, 2013 Author Report Posted August 7, 2013 Criss Angel esti de acum MaTTeO. Mihai Daniel esti de acum Mr.Who. Am modificat si titlul topicului de prezentare. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
speLL Posted August 14, 2013 Report Posted August 14, 2013 Doresc sa-mi schimbati numele in "speLL" Motiv : cand am facut contul, l-am facut la misto ,dar se pare ca vreau sa raman pe aici sub alt nume.
gaby Posted August 16, 2013 Author Report Posted August 16, 2013 Gata. JenelJann Unikatu este de acum speLL. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Blue Posted October 20, 2013 Report Posted October 20, 2013 Vreau şi eu dacă se poate să îmi schimbaţi numele din AnD în Blue. Mulţumesc frumos!
gaby Posted October 22, 2013 Author Report Posted October 22, 2013 Adu-mi aminte vineri, te rog. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 Nu mi-ai adus aminte, si totusi, ti-am schimbat numele . Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Regal Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 Nume dorit: Regal. Motiv: Nu-mi place cum este acum, „ReGaL”, habar n-am la ce m-am gândit când l-am făcut, arată total aiurea. -.-
gaby Posted December 30, 2013 Author Report Posted December 30, 2013 Done, acum esti Regal. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+SoDas Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 As dori sa imi pot schimba numele in SoDaS , multumesc anticipat Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.
gaby Posted January 12, 2014 Author Report Posted January 12, 2014 Maarius98 => SoDas Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Portocala Posted May 17, 2014 Report Posted May 17, 2014 As dori sa mi se schimbe in "adriaNNN." https://www.facebook.com/puffysticks/ https://www.instagram.com/puffystickscom/ https://twitter.com/puffysticks
gaby Posted June 10, 2014 Author Report Posted June 10, 2014 Done: EvoStrike -> adriaNNN. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Data Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 ar fi corect ca userul cu numele schimbat sa afiseze fostul nick in semnatura. Susțin ideea lui Courage, dar ar fii o idee la profil sa se adauge Recent Nick Sincer cand ma uit la userii care și-au schimbat numele ,habar n-am cine sunt si ce nume au avut
Kennzo Posted June 10, 2014 Report Posted June 10, 2014 gaby , si eu doresc schimbarea nick-name-ului din AbateleBrown in: † Kєηηzό™ Motiv: Am acest nick name de cand m-am inregistrat pe forum si doresc alt nick-name! Multumesc anticipat!
gaby Posted June 10, 2014 Author Report Posted June 10, 2014 Eu ti-as sugera sa ramai la actualul nickname, sau, sa alegi ceva fara brizbrizuri, gen: Kennzo 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now