Jump to content

Recommended Posts

• 5 months later...

Posted

Care sunt consecintele schimbarii numelui ?

Daca imi este schimbat numele,postarile/topicurile realizate pana in momentul de fata cu acest nume vor fi sterse?

Punctele de reputatie apartinand acestui nume vor fi si ele resetate?

Daca raspunsul la intrebarile mele de mai sus este 'NU',atunci doresc sa imi fie schimbat numele in Pheno.

Motiv : Numele de utilizator actual mi se pare prea formal.Multumesc anticipat. 

Posted

Criss Angel --> MaTTeO

motivul --> Criss Angel e Facebook-ul meu si eu creeandu-mi cont cu fb a ramas asa insa mie nu imi prea place sa il am la utilizator

iFwYryB.jpg

Posted

Sa nu ma intelegi gresit, eu ti-l schimb daca chiar vrei, insa cel actual consider ca este mult mai ok (mai ales ca ne-am obisnuit cu tine asa).

Totusi,vreau sa-mi fie schimbat numele in Mr.Who,daca se poate.

Ba mai mult,ca sa nu se creeze confuzii,doresc ca titlul topicului meu de prezentare sa fie 'Prezentare Mr.Who'.

Multumesc anticipat.

• 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Nume dorit: Regal.

Motiv: Nu-mi place cum este acum, „ReGaL”, habar n-am la ce m-am gândit când l-am făcut, arată total aiurea. -.-

• 2 weeks later...
Posted

As dori sa imi pot schimba numele in SoDaS , multumesc anticipat

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

ar fi corect ca userul cu numele schimbat sa afiseze fostul nick in semnatura.

Susțin ideea lui Courage, dar ar fii o idee la profil sa se adauge Recent Nick

Sincer cand ma uit la userii care și-au schimbat numele ,habar n-am cine sunt si ce nume au avut :-

Posted

gaby , si eu doresc schimbarea nick-name-ului din AbateleBrown in: 

† Kєηηzό™

Motiv: Am acest nick name de cand m-am inregistrat pe forum si doresc alt nick-name!

Multumesc anticipat!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.