Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Deci, filelist-ul, in momentul de fata, merge mai greu ca eMag de Black Friday !

Apropo, am si eu vreo 20 de invitatii, dar nu le pot da :D ca s-a ajuns la limita maxima de membrii. Dar daca observati vreodata ca s-a marit limita, dati-mi mesaj si va trimit eu invitatii. :D

Posted
Nu există un criteriu de distribuire. Invitaţiile sunt distribuite după bunul plac al administraţiei; nu există o dată exactă, raţie, etc. Dar fiţi siguri că aveţi o raţie decentă în caz că vă doriţi invitaţii la următoarea distribuire. 

• Upvote 3

fWy1P.gif

Posted

Un pic offtopic, sper sa nu imi dati warn, dar sunt curios: cum se obtin aceste invitatii :D?

Inainte cred ca trebuia sa donezi , si eu mai am 2 invitatii pe un cont, dar , nu sunt vip , nu am ce sa fac cu ele. :))

• 3 months later...
  • Moderators
Posted

Chiar daca lumea are invitatii, trebuie cont VIP pentru a invita pe careva:

Eroare
Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Si VIP costa 3E deci ajungem iar la vanzari ...

Da, dar aia o fac ei si e OK :)) Obisnueste-te cu idea, e una comuna. O forma de monetizare trebuie sa existe..

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Si VIP costa 3E deci ajungem iar la vanzari ...

Pe luna, si te obliga minim doua luni, deci 6€  :))

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 2 years later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.