Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara, PCT (că la ora 1 noaptea sigur nu e zi)! Vă propun următoarele lucruri:

1. Să adăugați Group Name Indicator. Eu mai vreau să mă uit de Moderatori, de Ambasadori...

2. Să faceți o secțiune specială numită Grafic Design, care să conțină:

- Portofolii

- Cereri

- Cadouri

- Confruntări

- Zona administrativă (parolat și accesibil pentru un rank viitor GFX Designer sau #Designer, Moderatori, Ambasadori, Administratori)

-Arhivă.

Propun faza cu Grafic Design pentru a mai personaliza profilurile noastre. Unii pot să mai folosească Photoshop-ul, mai face un avatar, o semnătură...

Posted

1. Este deja un "Group Name Indicator" adaugat, customizat, doar ca nu am pus si link-uri catre grupuri, nu cred ca e cazul. Pentru ce vrei tu, exista: The moderating team.

2. Exista categoria Grafica 2D si 3D. Poate fi imbunatatita, desigur.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Parerea mea:

Nu credca s-ar incadra ranku Designer pe forum. Daca e so iei asa, de ce nu avem unu si pentru Programator? Altu pentru aia specializati in sunet? Sau o persoana specializata pe hardware? Credca intelegi ce vreau sa zic prin asta, exista multe specialitati pe forum, daca e sa faca un rank pentru fiecare, vor fi multe rankuri.

In rest, mi se pare ca e totu ok asa cum e. Pana la urma nu e nevoie de 10 rankuri doar casa aiba ce sa ceara fiecare user, ar fi nu-ma cereri stanga dreapta pentru fiecare rank.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.