Jump to content

Ce Castig Daca Fac O Retea De Socializare?

heAdgN

Recommended Posts

Da, dar durează până o populezi. Facebook este arhicunoscută, "Țucănberg" (așa îmi place mie să-i scriu numele) având-o de mai bine de 7-8 ani și băgând milioane de dolari în firmă, deci chestia cu rețeaua de socializare nu este ca și o comunitate de gaming.

O retea de socializare necesita multe resurse tehnice (servere, personal, etc.) care inseamna de fapt resurse financiare.

De asemenea, nu se populeaza deloc usor. De ce ar veni lumea la tine, in loc sa stea pe Facebook? Ca e retea de socializare romaneasca? Cui ii pasa? Sunt mai multe astfel de retele care nu se bucura de cine stie ce succes.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators

Cum a spus si gaby, de ce sa faci ceva ce deja exista si care lumea chiar foloseste, au mai aparut lucruri de genu si care nu au ajuns asa departe, un exemplu care eu cred si e cunoscut de mai multa lume, este Google+, probabil is multe altele de genu care nici nu am auzit in viata mea. Pentru a face ceva si intradevar sa mearga bine, trebuie facut ceva mai unic si special, daca faci ceva asemanator cu facebook si adaugi o functie in plus fata de ei, lumea nu va veni la tine doar pentru functia aia extra.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Nu are prea mare legatura ca e Romania sau nu. Poate sa incerce si pe international insa va fi si mai greu.

Ca idee, uite cate retele de socializare (mai renumite) internationale exista deja: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_social_networking_websites

In cazul celor romanesti, e aici o lista: http://www.bree.ro/discutii/diverse/2122-lista-intreaga-a-retelelor-de-socializare-romanesti.php

P.S: Sa nu iei raspunsurile mele sau ale celorlalti ca pe niste descurajari, eu cel putin incerc sa te fac sa intelegi partea realista a lucrurilor. Poti incerca sa faci si tu o retea, daca chiar te pasioneaza subiectul asta, dar nu te astepta la succes/castig peste noapte.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 5 months later...
  • 6 months later...
  • Moderators

Sa incepi o retea nu ai nevoie de 100Gb pe host, nici jumate nu ai nevoie. Daca sti ce faci, poti reduce marimea la imagini cu mult (proiectu meu pt diploma, aveam proces care reducea imaginile de la 3-4mb la 150kb-200kb fara sa fie vro diferenta majora in imagine).

Si nu ai nevoie de milioane de €. Cu min 25€ poti incepe fara probleme, 1 domeniu si 6 luni de VPS ajunge.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament