Jump to content

Recommended Posts

Posted

Va salut !

Ma scuzati ca nu am postat din prima aici, dar am avut unele probleme de rezolvat, si din cauza asta am deschis doua topicuri pe forumul asta, ca sa primesc niste raspunsuri bune, si spre bucuria mea, le-am primit ! :)

Cat despre mine personal, ma pricep la aproape tot ce inseamna calculatoare si it, dar sunt dispus sa invat mereu, de la cei mai experimentati decat mine . Sper sa ne intelegem dragi useri, si impreuna sa fim o echipa de it-isti, cu care Romania sa se mandreasca, chiar si peste hotare .

Multumesc celui care a creat acest mijloc de comunicare, prin care oamenii pot sa-si impartaseasca ideile intre ei, si sa-si dea sfaturi bune, unii altora .

Inca odata va multumesc, si sper sa ne intelegem bine !

Cu consideratie,

Ciurila Emanuel .

Posted

De ce intrebi, te simti cu musca pe caciula ? :troll:

Bine ai venit ! Sedere placuta.

De ce ma intrebi asta ? Nu ma intreb asta, dar poate te simti tu cu musca pe caciula, si nu stiu eu ? :->

• Upvote 1
Posted

Welcome . :D Sper sa ne intelegem. Distractie placuta alaturi de noi :shades:

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.