Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, aş dorii o părere legată de forumul www.irealplay.com , menţionez forumul a fost început de WaNNteDD, şi el îşi dă silinţa să menţină forumul, atât şi firma hosting IrealPlay.

Câteva informaţii:

Forum - http://www.irealplay.com/forum

Index - http://www.irealplay.com

Hosting Services - http://www.irealplay.com/host

Ce părere despre design aveţi ?:).

Despre: Staff / Membri / Categorii / Design :).

• Upvote 1
  • Downvote 1

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

REÎNTOARCE-TE PE IREALPLAY! 

GatherPlay România #fostul IrealPlay                                 

Posted
  • Mesajul acela in toate culorile din cadrul chat-ului, oribil.
  • Sus banner ce face trimitere la serviciile de gazduire, mai jos in prima categorie, la fel.
  • Personal as scoate imaginile cu "inregistreaza-te", "prezinta-te", "photoshop zone". Nu infrumuseteaza cu nimic forumul, din contra.
  • Banner-ul cu Museter mai bine il puneti in sidebar.
  • Interesant ca ati platit pentru eliminarea copyright-ului scriptului IPB.

P.S: Niciuna dintre afirmatiile de mai sus nu sunt scrise cu rautate sau pentru a va ataca. Ar trebui sa fie constructive.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

La Ecila nu te-ai uitat, frate? Ei au la fel. :| + Ca asta de la tema e un edit de WaNNteDD, asa ca taci, nu te baga unde nu sti!

[Apropo, asta e un raspuns la Sebastian C.] De unde sa stiu eu ca acela este prietenul tau ? Lasati-va frate cu glumele voastre:).

• Upvote 1

Comunitatea IrealPlay.com s-a transformat în Gatherplay.com! Vă mulţumim că ne sunteţi aproape, în fiecare zi.

Posted

Comunitate de plagiatori (IrealPlay) , astept sa lase Madara. un reply sa vada ce fel sunt romani din ziua de azi . Ati modificat un rahat . Baremi daca tot te dai mare da-te pe munca ta ma baietas nu pe munca altuia .

Credits:

• Madara.
  • Sebastian. (aka eu) crezi ca daca nu eram detinatorul comunitatii care va facut voua tema mai postam in topicu asta?
Posted

Salut , eu si Sebastian. suntem autorii temei , din cate observ este chiar tema mea pe siteul tau , iar tu ce te-ai gandit ? Hai sa pun eu in loc de Madara. In copyright numele meu ca de... ce se poate intampla ?

Pai iti zic eu ce se poate , eu pot apela la hostul tau , aratandu-i dovezile ca eu sunt creatorul temei , le arat si celor de la copyright si tu te trezesti poate cu amenda frumusica ca m-ai plagiat , site inchis si poate si amenda de la IPB daca ai forum nulled ;)

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Eu zic sa va calmati. Stiti foarte bine ca nu puteti face nimic in privinta lu copyright.

Tu si sebastian amandoi ati modifcat un skin de la IPBForumSkins, automat dreptu nu il aveti nici voi sa modificati ceva.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Am facut acest topic pentru pareri, nu pentru cearta. Multe comunitati pun aceasta tema si modifica drepturile de copyright. Stati calmi :| ..

• 2 weeks later...
Posted

Este tema Deflection Editata de Ecila

Si tu ai furato de la ei si nu prea ai schimbat multe la ea.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Parerea mea este ca inafara sa furi nu stii ;) !

1. Copyright = schimbat 

2 . Index = il au toti ! 

3 . Host = index-ul ala il au si cei de la takehost ! :* !

Posted

Parerea mea este ca inafara sa furi nu stii ;) !

1. Copyright = schimbat 

2 . Index = il au toti ! 

3 . Host = index-ul ala il au si cei de la takehost ! :* !

Aha. Smecher. Altceva sti? Ai vazut mai sus ce scriu ceilalti invidiosi si scri si tu repede vai.

Posted

Voi aveti firma de host , doar cu Template-ul , da no ?[Metaforic vorbind]->Cred ca gadzuiti pe webhost daca vine "un client" nu :)) ? Sau ii ziceti , da stii noi nu avem firma de host , suntem doar cu template-ul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.