+Furious Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Salutare PC Troubleshooting. Ma numesc Andrei,am 15 ani,hobby-ul meu este scripting-ul si football-ul... sambata si duminica stau mai mult pe forum.. luni,marti,mercuri,joi,vineri ma ocup cu invatatul. O zi buna !
Sebastian C. Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 (edited) Salut ! Dar am si eu o intrebare ai contul din Iunie/Iulie si iti faci prezentare tocmai acum? Ia uite ce am gasit eu , vechea ta prezentare ai uitat cumva de ea? : Edited October 31, 2014 by Sebastian C.
Moderators Courage Posted October 31, 2014 Moderators Report Posted October 31, 2014 Ia uite ce am gasit eu , vechea ta prezentare ai uitat cumva de ea? : La el e spam time acum.
+GodsOtherHand Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 ce e prea de vreme? ce nu-i bine cu vremea? love is a verb Love is a doing word
+Furious Posted October 31, 2014 Author Report Posted October 31, 2014 Sebastian, prezentarea aia de atunci era a altui user pentru ca el mi-a dat contul mie ca el are altul..
+GodsOtherHand Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 pff, cat e un cont pe pctroubleshooting pe piata neagra? love is a verb Love is a doing word
gaby Posted October 31, 2014 Report Posted October 31, 2014 Sebastian, prezentarea aia de atunci era a altui user pentru ca el mi-a dat contul mie ca el are altul.. Ce coincidenta naibii ca are tot 15 ani, si il cheama tot Andrei. pff, cat e un cont pe pctroubleshooting pe piata neagra? Din informatiile detinute de mine pana in acest moment, 10 Euro/cont pana intr-o mie de posturi. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Pai si asa, ipotetic, unu' care tocmai a facut 5000 de posturi, cat face? Doar ipotetic love is a verb Love is a doing word
Moderators Courage Posted November 1, 2014 Moderators Report Posted November 1, 2014 Pai si asa, ipotetic, unu care tocmai a facut 5000 de posturi, cat face? Doar ipotetic :-" 50 euro. tu faci exceptie: moka
+Vlăduț Rădulescu Posted November 1, 2014 Report Posted November 1, 2014 Pai si asa, ipotetic, unu care tocmai a facut 5000 de posturi, cat face? Doar ipotetic :-" Te interesează? Vreo 150-200€ pe puțin. Eu l-aș schimba cu o licență IP.Board, dacă aș avea 5000 de posturi Atât de greu le e să strângă niște posturi? Doamne... Bun venit (cred)
Recommended Posts