Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Todeauna se poate instala hook-ul:

Close Old Topics

Este un hook free, si se poate seta sa inchida topicurile de la categoria X automat dupa Y zile. Link info: Click

Parerea mea e ca la 15 zile ar fi ok sa se inchida singur.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Cred ca undeva la 3 saptamani dupa ce au fost facute ar fi bine sa se inchida .

P . S : Ce - i asa frumos in a detine sute de postari daca nu ai ajutat vreodata ?

Posted

Cel mai bine e ca acel hook sa fie setat pe intregul forum . Utilizatori noi din lipsa de ocupatie si din lipsa de posturi posteaza in topicurile vechi de 2-3 ani chiar mai mult. La o perioada de 10-20 de zile ar fi cel mai bine ca topicurile sa fie inchise.

Posted

Aici nu as fi de acord. Poate am o problema foarte asemanatoare, poate e un topic cu bancuri, poate e un topic cu seriale in care nu sa mai postat de mult dar am gasit un serial nou, care s-ar potrivi perfect in acel topic. Poate am gasit o solutie la o intrebare veche de 2 ani pe forum, si vreau sa o scriu si eu acolo, poate ajuta pe viitor pe altcineva. 

• Upvote 3

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cel mai bine e ca acel hook sa fie setat pe intregul forum . Utilizatori noi din lipsa de ocupatie si din lipsa de posturi posteaza in topicurile vechi de 2-3 ani chiar mai mult. La o perioada de 10-20 de zile ar fi cel mai bine ca topicurile sa fie inchise.

Yo, man:

1)si daca solutia nu-i gasita-n 10-20 de zile?;

2)yo-s deacord cu GoH.

• Moderators
Posted

De ce s-ar da lock dupa 10 posturi? Poate omul are probleme mai grave cu ceva, la prezentari de ce doar 9 norocosi sa ii dea mesajul de bun venit?

Nu cred ca ar merge treaba dupa 10 posturi sau chiar mai multe. Cel mai simplu la doua saptmani, inchis topicul la prezentari.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 4 years later...
Posted
On 11/16/2014 at 10:40 PM, GodsOtherHand said:

Aici nu as fi de acord. Poate am o problema foarte asemanatoare, poate e un topic cu bancuri, poate e un topic cu seriale in care nu sa mai postat de mult dar am gasit un serial nou, care s-ar potrivi perfect in acel topic shuttle paris transfer. Poate am gasit o solutie la o intrebare veche de 2 ani pe forum, si vreau sa o scriu si eu acolo, poate ajuta pe viitor pe altcineva. 

Ei bine, eu cred în special că noua dvs. serie va ajuta oamenii și că va exista ceva care va ieși din această serie.
  • Haha 1
  • Confused 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.