Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Ce teste se fac pentru a afla daca esti "Incepator/Mediu/Avansat/etc"? :) Poate careva ma lamureste cum se "socoteste" asa ceva, niciodata nu am stiut sa imi dau nota de cunostinte, fiindca daca ma compar cu o persoana normala, nivelul meu e mare, daca ma compar cu o persoana profesionala care lucreaza in domeniu de mult timp, is un incepator.

HTML5, CSS3, JavaScript si jQuery destule incat sa pot crea macar o pagina web de la zero (doar am nevoie pentru urmatoarele lucruri).

SQL (Oracle si MySQL) destule incat sa pot crea o baza de date complexa si executa un query complex.

PHP si Java (dedicat spre J2EE) inca invatam timp de 4-5 luni, dupa care va trebui sa prezentam si o aplicatie web creata de la zero.

Ajax, basice rau de tot, o sa incepem sa invatam la ore peste o luna.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ce teste se fac pentru a afla daca esti "Incepator/Mediu/Avansat/etc"? :) Poate careva ma lamureste cum se "socoteste" asa ceva, niciodata nu am stiut sa imi dau nota de cunostinte, fiindca daca ma compar cu o persoana normala, nivelul meu e mare, daca ma compar cu o persoana profesionala care lucreaza in domeniu de mult timp, is un incepator.

Poti dovedi cu un certificat si/sau prin teste practice.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

HTML5, CSS3, JavaScript si jQuery destule incat sa pot crea macar o pagina web de la zero (doar am nevoie pentru urmatoarele lucruri).

SQL (Oracle si MySQL) destule incat sa pot crea o baza de date complexa si executa un query complex.

PHP si Java (dedicat spre J2EE) inca invatam timp de 4-5 luni, dupa care va trebui sa prezentam si o aplicatie web creata de la zero.

Ajax, basice rau de tot, o sa incepem sa invatam la ore peste o luna.

Unde faci tu Ajax si j2ee ?

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Unde faci tu Ajax si j2ee ?

La scoala postliceala ca si developer web. ( Avem optiunea in Spania )

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Hai sa intru si eu in hora de a spune ce stiu :)) Desi asta cu incepator/mediu/avansat e subiectiva.

Incepator C, Python, Java.

Am folosit cateva luni la lucru Django-Rest-Framework, deci ma descurc asa oleaca prin el (da nu as spune chiar bine.. n-am ajuns sa ma joc cu tot ce ofera el). 

Si mai stiu asa cateva design patern-uri. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

N-ai cum sa fii la nivel mediu in C si C++ si incepator in Pascal, Object Pascal sau PHP, decat daca te-ai apucat de ele in ultimele 2-3 zile.

Si daca prin "mediu" cineva se refera la faptul ca stie sa rezolve toate problemele din manualele de liceu, se insala amarnic. Inseamna ca este un bun matematician si cam atat. Nivel mediu in programarea calculatoarelor inseamna mult mai mult.

Daca esti un bun programator, iti poti construi in minte structura programelor pe care vrei sa le faci. Limbajul in care te exprimi in cod nici nu prea conteaza la acest nivel.

In maxim o luna trebuie sa scrii cod eficient cand esti la nivel mediu si treci de la C, C++ la Pascal, Java, C#, Python, PHP.

Cine se crede de nivel mediu, macar sa faca o implementare de string Pascal-style in C. Sau un encoder base64.

PS: Sa le fie rusine celor care au enumerat IPB, PHPBB si pseudocod la limbaje de programare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.