Jump to content

Recommended Posts

Posted

De regula, raspunsurile se afla urmarind descrierile erorilor.

"More information about this error may be available in the server error log."

Nu-ti rezolva nimeni problemele daca nu dai detalii.

Posted

Da-mi tu bani ca sa il schimb ;) , alex daca nu stii nu mai posta ma, asta stie oricine ca e de la web sau tema dar vreau o rezolvare.

Da e vina lui ca iei webhost de 2 lei ? si vreti mare calitate sa va faceti voi "comunity" normal ca e de la webhost , nu va mai asteptati ca la nici 10 lei sa va duca o platforma destul de incarcata  + ca sunt sigur ca mai e si null .

• Moderators
Posted

Ce spune firma hosting despre eroare? Poate nici nu e de la ei, dar daca nu intrebi, slabe sanse sa stim de la cine e.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

FizZle#Haarp bai domnule de unde sti ca nui de la platforma sau tema ia zi?

Si am scris mai sus ca e o platforma destul de incarcata , dar na dam si noi replici cu greseli gramaticale .

Incearca sa trimiti un tichet la cei de la host , si revino cu reply dupa .

Posted

Ma bag si eu ca musca... daca ma uit in context, prin platforma eu inteleg platforma forumului (adica IPB, PHPBB, etc...), nu platforma de hosting. Am ghicit ?

Daca in loguri nu gasesti nimic, inseamna ca n-ai acces la ele sau webserverul este configurat sa le salveze intr-o alta locatie. Este exclus sa nu-ti apara ceva in error.log.

Posted

Oameni buni, nu le da la totii membri, doar unora.

De exemplu: eu pot face topicui etc., dar unii membri nu pot, de la tema nu este platforma nici aia...

• Moderators
Posted

Daca tu singuri spui ca:

• Nu este de la tema.
  • Nu este de la platforma.

Atunci ce optiuni mai ai? Ne invartim aiurea in aceasi cerculet, ai vorbit cu firma hosting sa vezi daca stie ceva despre aia?

PS: Explica si tu la ce numesti "platforma" sa fim toti la aceasi idee.

EDIT: La 0.49€ / luna pentru firma hosting, nu m-ar mira sa mearga cum zici tu, ca uni membri pot si alti nu. Am verificat la ce firma hosting esti si ce sa zic, am asteptat 2 minute sa incarce doar informatiile de baza pentru DNS-ul tau.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Exista limitari precum x conexiuni concurente. Conexiunile concurente se refera la numarul de vizitatori/utilizatori care acceseaza un site sau baza de date in acelasi timp. Asta poate fi cauza pentru care unora le merge bine, altora nu.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Oameni buni, nu le da la totii membri, doar unora.

De exemplu: eu pot face topicui etc., dar unii membri nu pot, de la tema nu este platforma nici aia...

1. Greseli gramaticale.

2. Ne certam aiurea.

3. Nu stim exact daca a vorbit cu firma de hosting sau nu.

• Moderators
Posted

Se pare ca nici nu te intereseaza sa rezolvi problema, nu cred ca mai are rost sa tinem topicul asta deschis.

Daca tot vrei sa rezolvi problema, vorbeste cu firma hosting, cred ca ti-a explicat lumea de cateva ori treaba asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.