Jump to content

Problema Transparenta La Iconitele (F_Icon) Categoriilor

Recommended Posts

Posted

Buna, am pus si eu tema Infinte Dark pentru IPB 3.4.x, totul functioneaza perfect dar cand schimb fie f_icon sau f_redirect f_icon_read imi apare asa cu albastru ala. Imaginea e png ma ajuta cineva? Asa imi apare mie:

Snapshot_2014_12_20_020740.png

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

da e transparenta normal si da pe la toti le apare la fel!

• Moderators
Posted

Este transparent, nu e de la browser, stiu raspunsurile pentru el fiindca asa lucreaza tema Infinite Dark.

Avand optiunea de schimbat culoarea pe placul fiecaruia se schimba si culoarea de fundal de la iconita si maintitle. Se poate observa asta pe demo-ul oficial: http://www.ipsfocus.com/skindemo/skinchange.php?id=17

Daca apasati sus in dreapta unde este meniul, o sa vedeti ca apare sa alegeti culoarea cum vreti voi, daca schimbati culoarea, se va schimba si la iconita + maintitle + alte lucruri.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

deci teoretic trebuie sa le las cele oficiale?

• Moderators
Posted

Sau sa faci o iconita care sa se incadreze mai bine pe acel skin.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.