Jump to content

Cum Pot Sa Scot O Categorie Si Sa Schimb Un Background Ipb 3.4.6

Edy ChP's

Recommended Posts

Salut PCTroublehooting!

Am ceva mai multe intrebari sa va adresez deoarece nu m-am mai ocupat de ceva timp de forumuri si am uitat unele chestii.

1. Cum as putea scoate o categorie l08V4td.png fara a intra in ACP > Forums deoarece aceasta categorie nu are treaba cu ACP > Forums ci cu tema, inainte sa pun tema cea "noua" nu exista.

2. Background-ul logo-ului si logo-ul nu exista, cum as putea sa le fac sa apara?

Adica tab-ul members, etc. sunt lipite in header la maxim deci teoretic nu exista logo si bg al logo-ului.

3. Cum as putea sa adaug un background al forumului si sa fie si putin blurat?

P.S. Rog ca toate acelea sa-mi fie explicate cat mai clar si cum le pot face din ACP nu filezilla!

Deoarece in filezilla am alt ceva, am mentionat, toate sunt din cauza temei.

Multumesc nespus de mult si stiu ca nu am voie sa deschid un topic cu mai multe probleme, dar este putin cam urgent.

1.. Pentru aceasta categorie cauta in globalTemplate sau in boardIndexTemplate "Anunturi" si acolo o sa fie un paragraf cu "div". Il poti sterge sau modifica dupa preferintele tale.

2.. F aun print screen la header, te rog, deoarece nu inteleg.

3.. Backgroundul, pentru a fi blurat trebuie s ail blurezi tu in photoshop, sau intr-un program de editat. Mai bine daca gasesti unul deja blurat.

Pentru a schimba backgroundul cauta in ipb_styles.css:

#branding {

Intregul paragraf va arata cam asa:

#branding {
	height: 328px;
	position: relative;
        background: url("http://i.imgur.com/XJTizzb.png") repeat-x 50% 0;
#breading a:hover{ opacity: 0.8; }
}

Inlocuieste aici:

background: url("http://i.imgur.com/XJTizzb.png") repeat-x 50% 0;

ceea ce am colorat cu linkul imaginii tale.

Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic

Stiu ca nu am voie sa postez mai multe intrebari intr-un topic, am specificat asta si mai sus si mi-am cerut scuze, dar daca fac 3 topicuri se considera post hunt si nu vreau sa iau warn aiurea.

Va rog sa nu dati T/C si sa il lasati asa macar pana rezolv problemele!

Stiu ca nu am voie sa postez mai multe intrebari intr-un topic, am specificat asta si mai sus si mi-am cerut scuze, dar daca fac 3 topicuri se considera post hunt si nu vreau sa iau warn aiurea.

Adică tu faci ceva invers regulamentului.

Off-topic: ce naiba caută tema mea la tine? :)))

• Moderators

Mai repede vei primi warn din cauza ca nu respecti regulamentu decat sa primesti pentru "post hunt", care probabil nici nu sti exact cand e considerat post hunt si cand nu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Adică tu faci ceva invers regulamentului.

Off-topic: ce naiba caută tema mea la tine? :)))

Nu e tema ta la mine, e la un prieten.

In al 2-a rand, nu e tema ta, sunt decat cateva script-uri din ea. CTRL + U :)

In al 3-a rand, atata timp cat tema este publica pe internet, nu cred ca trebuie sa mai lasi comentarii in alte topicuri ca de genul "Ce naiba cauta tema mea la tine?".

Mai repede vei primi warn din cauza ca nu respecti regulamentu decat sa primesti pentru "post hunt", care probabil nici nu sti exact cand e considerat post hunt si cand nu.

Ok, rog pe cineva sa-mi dea T/C. :|