+Gabriel™ Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Fabulosul website GTA-MP.RO a primit un attack pe masura! GTA-MP.RO HACKED 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Courage Posted February 7, 2015 Moderators Report Share Posted February 7, 2015 Nu ne pasă. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dogaru P. Catalin Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Geniall , Ti-ai aratat talentul la prostie , ai sters template-um BoardIndex si introdus tu un text si esti mare hacker ,. Kkt praf ești ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+tazzy* Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 ai un os Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MrTea Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Hahaha ! Hackeri Second Hand ! Forum on! Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian C. Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Avem haceri de carton ce crezi ca arati prin lucrul asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+FML Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 So ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru C. Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Te-ai facut de tot rasul cu faza asta . Atentie pct , avem mari haceri aici care au aface cu anonymous Jos cu tine baiete. 1 a lot of bla bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Putem vorbi prin PM sau la id-ul meu necr0skill ? Am niste vecini care ma cicale putin . Si as dori sa le dau o lectie si te pricepi. ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gabriel™ Posted February 8, 2015 Author Report Share Posted February 8, 2015 Tin sa dau un raspuns celor ce au adus argumente gen. Hackeri de carton, hackeri secondhand etc. MrTea invata in plm sa folosesti internetul cum trb sau te foloseste el pe tine? INFORMATIV: ce se prezinta in video e o dovada ca acel site orice membru , vizitator are acces la functia de admin atat timp cat stii unde sa cauti! oricare ar gasii o solutie ca cea de sus mentionata in video ar abuza de ea indiferent ca e (hacker) sau nu, dar majoritatea copiilor cand vad o astfel de prezentare isi exprima parerea prin cuvantul (Heckereala) cred ca va inebunit anonymus si programele asa zise attack , flood etc Nu uitati din dorinta de a devenii (Hacker) chiar voi picati in plasa asa numitilor Hackeri in adevaratul sens al cuvantului ! ''for children'' 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
+MrTea Posted February 8, 2015 Report Share Posted February 8, 2015 ,,Nu uitati din dorinta de a devenii (Hacker) chiar voi picati in plasa asa numitilor Hackeri in adevaratul sens al cuvantului ! ''for children'' De unde ai copiat replica? Apropo Gta-Mp era un site ca si PCT nahuia tu trebuie sa te bagi peste tot? Vrei sa te dai mare! Inteleg de ce esti ,,Taparul" in lumea gamingului din Romania Stiu ca esti baiat bun cand vrei, Dar sentimentu asta de razbunare te strica! P.S (sunt constient de warn) Daca ti-am fost de ajutor la acest topic apeasa pe Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gabriel™ Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 atat timp cat Administratorul de acolo imi aduce vorbe si jignirii la adresa mea ce ai fii vrut sa fac? plus de asta imi cer scz celorlaltii din staff pentru cele intamplate tot ce se intampla e din cauza lui armyw0w restul sunt doar victime colaterale GTA-MP.RO DTBSE HACKED Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Vlăduț Rădulescu Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Aha. Ai spart un site, ce propui cu asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gabriel™ Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Aha. Ai spart un site, ce propui cu asta? "Never fuckin' with the system " Iar te-ai murdarit draga la gura de engleza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
+tazzy* Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 "Never fuckin' with the system " Iar te-ai murdarit draga la gura de engleza? tu vorbesti engleza prost, si tot tu te jignesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Courage Posted February 9, 2015 Moderators Report Share Posted February 9, 2015 Şi cât vrei să înţelegi că nu ne pasă cum spargi tu site-uri ? Pentru asta ai site-uri dedicate (rst, etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyww Brock Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 )))))))))))))))))) hacker nu esti, ai avut noroc ca platforma era veche de 2 ani si intre timp nu s-au rezolvat exploit-uri, doar ca ai vazut postul meu cand ziceam de platforma ca nu poate fi updatata, si ai cautat ca o cioara mica exploit-uri pe google pt versiuni mai veche (ca orice prost stie acum folosi google). iar tu nu esti injurat degeaba cioara, nu e vina noastra ca tu incalci regulamentele si dupa daca iei ban incepi sa injuri ca un prost. te dai anonymous ca ai reusit sa cauti exploit-uri ? http://www.exploit-db.com/esti genial crezi ca noi nu stim cauta sau ce ? nu vezi ca nimeni nu te baga in seama aici? si in ochi lor esti un cacat, nu inteleg de ce cauti atentie, ti se pare ca ma doare ca ai spart tu site-ul ? degeaba ai db-ul nu poti decripta acele parole ca esti prea prost pentru secolul asta. stai linistit, am proiecte mai mari din care scot bani, gta-mp imi este doar o comunitate de suflet. dar nu-i stres, phpbb iz coming. apropo, noi rezolvam problema, dar tu dupa ce ca esti prost si ai si ipb nulled, de data asta chiar ne v-om pune la mintea ta, tu ai uitat ce a patit runnix cu RSS-ul cand farse le-a luat baza de date de 2 ori, farse s-a calmat ca era federel de partea lui runnix, tu n-ai pe nimeni, doar ateapta-ne "anonymous". Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Oricum eu nu prea vad 'hackul' din videoul postat anterior.. Nu asta trebuia sa arate, cum lai 'hack'-uit? Eu vad doar cum se lauda unul ca a facut ceva cu un site care nu e al lui. love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Courage Posted February 9, 2015 Moderators Report Share Posted February 9, 2015 "Dacă noi v-om muri, tot ce înseamnă SA-MP va muri". Înţeleg că aveţi ceva cu pokie, dar limba română nu v-a făcut nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armyww Brock Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 l-am pus la vrajeala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gabriel™ Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Deci sa fie pe intelesul tau armyw0w Eu am ceva personal cu tine intelegi ce inseamna personal? ca de ai da ochii cu mine te calc pe cap pripasule mie imi imi e fix in mertec de tine si toata lumea si ipb tau nulled crezi ca eu am un site in care sa scot bani sau altele? lipsa de ocupatie asta e singurul motiv Ca te tot vad ca esti tare in gura si aduci jignirii la adresa mea vino sa ma vezi fata in fata spune-mi unde sa vin ca am auzit ca mai si amentinti lumea pe internet ca faci ca dregi Ai impresia ca acest site si restul activeaza doar copii de varsta ta? daca asta crezi uite ca de data asta te-ai inselat foarte rau si ai adus jignirii unei persoane , indepand din clipa in care ma vei cunoaste mai bine o sa te rogi sa dai timpul inapoi sa nu ma fii cunoscut. atat am avut de spus. O zii buna tuturor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 Rezolvati-va problemele personale pe/in privat, nu pe forum. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts