Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu imi apare asa...

Cod-urile nemodificate sunt luate din sursa web deoarece n-am nici un exemplar de la acp.css nemodificat cauta doar numele codului nu si continutul si il vei gasi !

• Moderators
Posted

Sunt si pe webflake acp-uri gata facute. Dar oricum, foarte folositor ;)

Foarte folositor nu e, dar na.

Frumos tutorialu (fie sau nu copy/paste), este personalizare pentru ACP, adica vorbim de ceva ce ar trebui sa aiba acces maxim 4-5 persoane ( si 4-5 persoane mi se pare mult ) si restu nici macar sa nu vada aceasta pagina :)

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nu inteleg :? Ce sa fac sa editez?

Caută in ftp forum/admin/skin_cp/acp.CSS si dai click dreapta si dai edit si după faci pași care a spus sebi

Yahoo Messenger : gamercatalin

Facebook : private message

Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3

• 1 month later...
Posted (edited)

body.login_screen {
     background: -moz-linear-gradient(center top , #4A85B5 0%, #205889 100%) repeat scroll 0% 0% transparent;
     height: auto !important;
}

Modificăm şi obţinem :

body.login_screen {
    background: url("http://i.imgur.com/10GW1vp.jpg") repeat fixed 50% 0px / cover transparent;
    color: #BCBCBC;
    font: 11px tahoma,helvetica,arial,sans-serif;
    position: relative;
    overflow:hidden;
}

Daca va apare bara de scroll , adaugati overflow:hidden; in body.login_screen { .

Edited by Labrinth
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 years later...
Posted

Mie nu imi merge. Am descarcat fisierul acp.css din ftp, l-am modificat exact asa cum a scris aici, l-am urcat iar in ftp ( cel modificat ) si acum ACP-ul imi arata ca inainte. De ce?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.