-Dg-Punct Posted April 11, 2015 Report Posted April 11, 2015 SALUT de cateva zile forumu' meu a inceput sa o ia razna . Apare Welcome to Web Server , dar nu la toti cateodata...cand imi dispare aia mie , apare la altu si tot asa , ce pot face
+d@niel Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 o poza ceva ? asa nu ne dam seama ce e, doar nu ghicim.... 1
+C A T A L I N Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Uploadeaza platforma care o vrei si v-a merge 1 Yahoo Messenger : gamercatalin Skype : jefranche.ze Facebook : private message Degetele mijlocii cum ne-a invatat Tupac's <3
-Dg-Punct Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 Ce platforma copile ? 1. Erroarea asta este temporara ... 2. Platforma IPB est instalata. 3. -1 ca faci post-hunting si nu gandesti ceea ce scrii 1
+Andrei D. Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Poate sa fie de la WebHost. Vorbeste cu firma si vezi daca te ajuta cu ceva.
-Dg-Punct Posted April 14, 2015 Author Report Posted April 14, 2015 nu te vrea comunitatea Te bagi ca chilotii in cur ... mai pe romaneste. Poate sa fie de la WebHost. Vorbeste cu firma si vezi daca te ajuta cu ceva. Nu e de la webhost
Moderators gadeas Posted April 14, 2015 Moderators Report Posted April 14, 2015 Nu e de la webhost Dovezi ca nu e de la webhost? Daca nu ma insel a mai fost un caz asemanator recent si patea exact la fel, aparea cateodata o eroare random, pana la urma nu mai stiu care era problema, dar daca nu ai instalat orice prostie de hook sau tema de la cine stie cine, sanse mari sa fie de la webhost. Daca crezi ca nu e, de cand ai problema asta? PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Sebastian C. Posted April 14, 2015 Report Posted April 14, 2015 Când accesezi link-ul de admin sau orice alt link îţi apare că fişierele nu există , deci verifică permisiunile acestora şi eventualele erori apărute de la webhost , poate lucrează ei la servere . Trimite un e-mail firmei de webhost spunandule detaliat ce problema ai.
-Dg-Punct Posted April 15, 2015 Author Report Posted April 15, 2015 Daca crezi ca nu e, de cand ai problema asta? De aproxiamativ o luna , revine , iar trece... si tot asa de ex. acum merge tot. Când accesezi link-ul de admin sau orice alt link îţi apare că fişierele nu există , deci verifică permisiunile acestora şi eventualele erori apărute de la webhost , poate lucrează ei la servere . Trimite un e-mail firmei de webhost spunandule detaliat ce problema ai. Am sa le trimit imediat.
+Johnny. A. Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 De aproxiamativ o luna , revine , iar trece... si tot asa de ex. acum merge tot. Pai daca-ti face asa e clar ca e de la firma de host, din moment ce tu nu-i faci nimic la setari n-are cum sa se strice si sa se repare singur.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now