Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred că este cea mai tâmpită propunere, dar ce ziceți de IP.Downloads? Am mai adăuga programe, jocuri gratuite, iar sistemul să fie ceva asemănător ca cel după Webflake, spun de restricții, timp de așteptare pentru a descărca, postări minime, etc. Cu ce ar ajuta? Păi rămânem și noi la curent cu noutățile privind drivere, programe, etc. Ambasadorii, Moderatorii și Administratorii să poată aproba aceste încărcări (evitarea pirateriei, încărcărilor aiurea, etc.).

• Moderators
Posted

Nu poate să ia, măcar de data asta, ceva după Webflake? :))

Sigur că da. Dar îi dai tu $175 după ce îi anulează licența?

Posted

Nu vreau deloc pentru asta, există webflake. Vreau pentru programe, aplicații, ceva care nu este ilegal. Da, WebFlake este ilegal.

Mdea...nașpa , mulți au întâmpinat probleme cu wf , de asta am zis să ne ocupăm și noi cu d-astea

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...
Posted

Nu vreau deloc pentru asta, există webflake. Vreau pentru programe, aplicații, ceva care nu este ilegal. Da, WebFlake este ilegal.

Şi la ce te-ai gândit ? Ce programe ? Poţi urca doar cele de programare în rest nu prea ai ce , la design e mult de urcat , la jocuri la fel .

• 2 weeks later...
Posted

Ar fi o idee buna dar si costisitoare.

Intrebare : Daca pe viitor se va implementa aceasta aplicatie sunteti sigur ca veti avea oameni care sa se ocupe de asta? Ca multi zic acum da iar dupa le dispare cheful..

Posted

sau. sau. O idee nebuneasca, stiu, dar poate merge:

Urci aplicatia altundeva. (google drive maybe)?

Faci aici un thread undeva (Poate o sectiune speciala)?

Scrii despre program + pui link.

Avem search pentru cautare.. Ce aduce ip.downloads ala in plus?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.