Jump to content

Recommended Posts

Posted

Din cate am observat numarul actual maxim de membri pe chat este de 5.

Propun ca aceasta limita sa se mareasca.

Exact in momentul in care sunt mai multi useri pe chat si e discutia mai interesanta in acel moment nu poti intra din vina acestei restrictii ><

PRINT: 

IAR4g2Z.png

Posted (edited)

Ar fi o idee bună..problema e că e cam.. hm..scumpă(kind-of) să zicem..  :))

Şi nu cred ca sunt şi alte hooks pentru chat înafară de cel de la IPB

Edited by InfiniTy.
Posted (edited)

Sa mai discutat. Daca inchizi fereastra fara sa apesi butonul 'leave chat', sistemu te tine ca si cand inca ai fi in chat timp de nush cat timp.

Oricum nu e prea folosita functia de chat.. ca mai sunt cateva varfuri odata la X saptamanai.. nu merita. 

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Ar fi o idee bună..problema e că e cam.. hm..scumpă(kind-of) să zicem..  :))

Şi nu cred ca sunt şi alte hooks pentru chat înafară de cel de la IPB

Ar exista: http://community.invisionpower.com/files/file/7465-bim40-chatbox/

Si este free :)

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Daca chiar e cererea asa mare probabil ca voi incerca un shoutbox/chatbox ca cel prezentat mai sus de gadeas.

N-ar fi rau. :-

Primeam aia si cand erau numai 4 in chat. E posedat.

Si eu,cand erau doar doi (tu si Kames).:pope:

Sa mai discutat. Daca inchizi fereastra fara sa apesi butonul 'leave chat', sistemu te tine ca si cand inca ai fi in chat timp de nush cat timp.

Oricum nu e prea folosita functia de chat.. ca mai sunt cateva varfuri odata la X saptamanai.. nu merita. 

Mersi de pont. :pizza:

Edited by Terror
Posted

Daca chiar e cererea asa mare probabil ca voi incerca un shoutbox/chatbox ca cel prezentat mai sus de gadeas.

Sunt pro shoutbox .

daina mucles daina deles

• Moderators
Posted

Eu inca sustin ideea mea de la inceput, de cand a fost adaugat chat-ul prima oara.

Daca toata lumea va fi pe chat, chiar si 2-3 ore din 24, pe forum nu va mai fi activitate. Daca alte comunitati au shoutbox-ul respectiv, sa fie sanatosi. Pentru mine un chat/shoutbox integrat in forum, inseamna pierdere de activitate.

• Upvote 1
  • 5 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.