Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut. Am lucrat la o tema inceputa din prostrike si as dori niste pareri. Ce ar trebui sa adaug si ce ar trebui sa scot. Ignorati logo-ul este facut in 5 secunde.

Link: http://andrei-art.esy.es/ipb/3.4.8

P.S. Forumul este facut doar pentru a lucra teme pe el nu am nimic instalat inafara de IPB 3.4.8. Astept parerile/propunerile voastre.

Cont:

User: pct

Pass: pct

Edited by Alkatraz
  • Upvote 1

• gaby changed the title to Pareri tema pentru IPB 3.4.8
Posted

Sfatul meu e sa faci tema dupa propria imaginatie. Venind aici sa ne ceri sfaturile pentru o tema care nu are nimic special fata de celelalte nu o sa aiba pic de originalitate..

Posted (edited)

Schimba forum stats, pune ceva mai unic, albastru' acela este prea inchis dupa gustul meu. Andrei-Art, sa fim seriosi :-j.

In rest, nimic special, parca ar fi o tema de pe net cu cateva lucruri schimbate (gen culori).

Edited by SunSet
Posted

Toate drepturile rezervate Andrei-ART

Copiii ca tine nu ar trebui să mai primească nimic gratis, să vadă şi ei cum este să munceşti cu adevărat la ceva. În rest pare ok, felicitări Sebastian & Shady. :))

Ce treaba are Shady cu asta? Tema a fost facuta de Sebastian nu de Shady, el a editato si a facuto pentru UnitChamp/Blazed.

Posted

Ce treaba are Shady cu asta? Tema a fost facuta de Sebastian nu de Shady, el a editato si a facuto pentru UnitChamp/Blazed.

Shady a facut tema , cand am intrebat daca o primesc a zis nu asa ca am facut si eu tema . Temele sunt total diferite astfel incat in ProCstrike nu apar elemente din Unitchamp/Blazed.

• Upvote 1
Posted

Vad ca baietii zic ca tema a fost facuta de altcineva, daca modifici un logo si cateva culori/imagini nu poti spune ca tema este creata de tine...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.