Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, sunt de pe WUGG.ro, şi am venit iar cu un articol:

Suntem în căutare de scriitori (avem acest rank), cine vrea să aplice, este plătit, 

plata este 3 euro (20 lei) / 200 posturi (pe lună)

vă aşteptăm pe WUGG.ro cu o cerere, sau pe messenger:

- amxx_amex@yahoo.com

- wuggro@yahoo.com

• Upvote 1
  • gaby changed the title to WUGG.ro cauta scriitori contra cost

Posted

Deci să înțeleg că pentru 200 de posturi tu ne dai 3 euro ? Din câte știu alea 200 de posturi se indexează la google , astfel site-ul apare mai repede în filtrele de căutare. Pentru 3 euro nu-ți vine nimeni.

• Upvote 3
Posted

Ar veni in jur de 9 posturi/zi, in unele 10, daca excludem sambata si duminica. Cate 6 posturi, in unele 7 pe zi, incluzand sambata si duminica, do the math. Astea pe o perioada de o luna, adica aproximativ 30 zile, pentru doar 3 euro. Nu credeti ca cereti cam mult pentru putin?

N-o sa vina nimeni. Iar in caz ca aveti parte de un miracol, tot ce o sa va ofere persoana respectiva, e sa copieze dintr-o parte si sa puna la voi, iar persoana respectiva, va garantez eu ca n-o sa aibe peste 15 ani, poate chiar sub 13. Pe langa asta, sa nu va asteptati sa se uite peste continut, sa-l aranjeze si eventual sa-l corecteze.

Ori cresteti suma, ori scadeti canitatea.

Posted

Sa vedem, 21 de posturi = dubios.
Spune ca 3 euro sunt 20 de ron cand sunt 13,2 ron.Dubios again.

Deci cel mai probabil primesti salut dupa cele 200 de posturi.

• Moderators
Posted

Ar veni in jur de 9 posturi/zi, in unele 10, daca excludem sambata si duminica. Cate 6 posturi, in unele 7 pe zi, incluzand sambata si duminica, do the math. Astea pe o perioada de o luna, adica aproximativ 30 zile, pentru doar 3 euro. Nu credeti ca cereti cam mult pentru putin?

N-o sa vina nimeni. Iar in caz ca aveti parte de un miracol, tot ce o sa va ofere persoana respectiva, e sa copieze dintr-o parte si sa puna la voi, iar persoana respectiva, va garantez eu ca n-o sa aibe peste 15 ani, poate chiar sub 13. Pe langa asta, sa nu va asteptati sa se uite peste continut, sa-l aranjeze si eventual sa-l corecteze.

Ori cresteti suma, ori scadeti canitatea.

Dar tu te chinui cu copy/paste?

A zis omu posturi, nu a detaliat nimic, eu unu aceptam jobu si postam doar un simplu punct in fiecare post. Doar aia inseamna un post.

Acum serios, a zis bine Johnny, daca gasesti pe cineva, probabil va fi un copil de maxim 11 ani care sa vreie banii aia pentru un server de CS. Pe langa asta, orice continut copy/paste este penalizat de catre Google, poti sa faci 500 post-uri copy/paste si inloc sa cresti si sa apari mai rapid in search-uri, mai rau o sa scazi.

In treaba asta ce ceri tu, normal intr-o situatie reala se plateste vro 3€ eventual la 500-600 cuvinte scrise intr-un post. Google incepe sa-i placa continut-ul daca postezi continut cu peste 300 cuvinte, asta ar insemna ca 3€ ar fi aproximativ 2 post-uri serioase care intradevar sa te ajute mult mai mult decat alea 200.

• Upvote 1
  • Downvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.