Moderators Courage Posted November 14, 2015 Moderators Report Posted November 14, 2015 Vreau şi eu nişte păreri legate de design, conţinut, etc . limitcs.ro/forum/ 3
Darkmy Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Design-ul este foarte reusit, mai este putin de lucrat la ultima tema. Forumul este de nota 10, dar in ultimul timp vad ca s-a scazut activitatea. Dar oricum rezolvam noi, sa facem totul cum trebuie. 1
+HazZaRD Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Foarte reusit Am facut si eu un cont. Ma bucur ca ai redeschis-o 1
Sebastian C. Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Iar te-ai apucat de lucru Curaj ? Ți-am zis ce părere am despre limitcs sper să mă înșel ... succes cu forumul.
+Gabriel™ Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Ce atatea pareri de bine ca e Courage Skinul 6/10... 30% Editat.Continut nimic deosebit de restul ....LCS = LIMITCS? SAU LCS = LCSNET ?Succes
+Andreeas Z. Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Aveam pretenții de la tine patroane Văd că ti-ai amintit de ideea mea cu font awesome la categorii Succes , dar fa ceva la tema aia ca ma ard ochii Am pretentii
AirON Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Aveam pretenții de la tine patroane Văd că ti-ai amintit de ideea mea cu font awesome la categorii Succes , dar fa ceva la tema aia ca ma ard ochii Am pretentii Cum pot pune font awesome la categorii?
+Laur. Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Cum pot pune font awesome la categorii? Secret ON: Frumos , bine lucrat. 1 Reborn.
+Gabriel™ Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Secret ON: Frumos , bine lucrat.Secretosule vezi sa nu devii tu si website-ul tau la fel de secret ca si raspunsul tau
+Laur. Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Secretosule vezi sa nu devii tu si website-ul tau la fel de secret ca si raspunsul tau Sper ca esti capabil sa vezi acel emoticon nu? Reborn.
+Gabriel™ Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Sper ca esti capabil sa vezi acel emoticon nu?Acest Website este unul dedicat pentru a oferii ajutor membrilor mai ales cand e vorba de IPB si nu numai....
+Ezel.LCS Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Maestre topciul e facut pentru pareri, nu pentru suport.. Daca are intrebari, sa mearga la sectiunea corespunzatoare.2nd: Fata de site-ul tau, care e copy/paste, macar skin-ul e "30% " editat cum spui tu.3rd:Cele 2, limitcs si lcsnet nu ai nimic in comun , nicio legatura intre cele doua. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+MadFather Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Se misca destul de greu . Cred ca ar fi mai ok fara acel bg in spate .
+Laur. Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Maestre topciul e facut pentru pareri, nu pentru suport.. Daca are intrebari, sa mearga la sectiunea corespunzatoare.2nd: Fata de site-ul tau, care e copy/paste, macar skin-ul e "30% " editat cum spui tu.3rd:Cele 2, limitcs si lcsnet nu ai nimic in comun , nicio legatura intre cele doua. +1 1 Reborn.
+Gabriel™ Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 On 11/15/2015 at 7:28 PM, Ezel.LCS said: Maestre topciul e facut pentru pareri, nu pentru suport.. Daca are intrebari, sa mearga la sectiunea corespunzatoare. 2nd: Fata de site-ul tau, care e copy/paste, macar skin-ul e "30% " editat cum spui tu. 3rd:Cele 2, limitcs si lcsnet nu ai nimic in comun , nicio legatura intre cele doua. Ai dreptate ! Un forum Exceptional Nota 10 de la continut pana la Photo http://i.imgur.com/b3SqmjN.png Daca tot esti designer fa ceva mai special Eu nu am facut comparatie intre niciun website . dar in fine ruleplay.com - limitcs.ro/forum/ Mai bine te-ai fii abtinut de la acel Reply Ezel.LCS 1
+Ezel.LCS Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Nu vad nicio asemanare intre ce ai aratat tu, decat ca LIMITCS detine statisticile mai bune. Nu m-am dat designer, e o imagine random. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
gaby Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Kaspersky nu-l vede prea bine: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Lucian50 Posted November 18, 2015 Report Posted November 18, 2015 Nici măcar nu pot intra pe el Cauza: Kaspersky nu-l vede prea bine:
+Ezel.LCS Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 (edited) Nici măcar nu pot intra pe el Cauza: I-am explicat lui gaby care e problema, il poti intreba . Nu oblig pe nimeni sa intre. Edited November 19, 2015 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
๖ۣۜExtaZzy.彡 ✟ Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 Este o comunitate populata, activa in posturi!!Ce sa zic BAFTA cu ea!! App foarte frumoasa tema 1 Daca iti plac posturile mele nu uita de +1 reputation!
+Lucian50 Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 I-am explicat lui gaby care e problema, il poti intreba . Nu oblig pe nimeni sa intre. Mie efectiv, nu-mi dă voie să intru. Am încercat și website preview, dar.. Nimic!
+Ezel.LCS Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 (edited) Pana acum doar o singura persoana a avut aceasta problema si de ce ? Pentru ca a incercat sa ne dea flood, iar cloudflare / krond i-a blocat IP , apoi tot el ma intreba de ce nu poate intra pe forum Edited November 19, 2015 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Gabriel™ Posted November 19, 2015 Report Posted November 19, 2015 (edited) Pana acum doar o singura persoana a avut aceasta problema si de ce ? Pentru ca a incercat sa ne dea flood, iar cloudflare / krond i-a blocat IP.Daca ar fii blocat IP-ul ar fii fost necesar sa ii blocheze classa de IP cea ce inseamna Ca Jumate din RDS/Telecom/UPC sa nu iti mai viziteze Website-ul Posibil sa detii in fisier Malitios in Host Edited November 19, 2015 by Gabriel™
Darkmy Posted December 10, 2015 Report Posted December 10, 2015 LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri. 1
+BebeGFX Posted December 18, 2015 Report Posted December 18, 2015 LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri. Trebuie sa mearga ?:503 Server is unavailable
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now