Jump to content

Recommended Posts

Posted

Design-ul este foarte reusit, mai este putin de lucrat la ultima tema. Forumul este de nota 10, dar in ultimul timp vad ca s-a scazut activitatea. Dar oricum rezolvam noi, sa facem totul cum trebuie.

• Upvote 1
Posted

Aveam pretenții de la tine patroane :)) Văd că ti-ai amintit de ideea mea cu font awesome la categorii :D Succes , dar fa ceva la tema aia ca ma ard ochii =)) Am pretentii :D

Cum pot pune font awesome la categorii? :-? 

Posted

Maestre topciul e facut pentru pareri, nu pentru suport.. Daca are intrebari, sa mearga la sectiunea corespunzatoare.

2nd: Fata de site-ul tau, care e copy/paste, macar skin-ul e "30% " editat cum spui tu.

3rd:Cele 2, limitcs si lcsnet nu ai nimic in comun , nicio legatura intre cele doua.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Maestre topciul e facut pentru pareri, nu pentru suport.. Daca are intrebari, sa mearga la sectiunea corespunzatoare.

2nd: Fata de site-ul tau, care e copy/paste, macar skin-ul e "30% " editat cum spui tu.

3rd:Cele 2, limitcs si lcsnet nu ai nimic in comun , nicio legatura intre cele doua.

+1

• Upvote 1

Reborn.

Posted
On ‎11‎/‎15‎/‎2015 at 7:28 PM, Ezel.LCS said:

Ai dreptate ! 

:good:

Un forum Exceptional Nota 10  de la continut pana la Photo http://i.imgur.com/b3SqmjN.png  Daca tot esti designer fa ceva mai special

Eu  nu am facut comparatie intre niciun website . dar in fine ruleplay.com - limitcs.ro/forum/

Mai bine te-ai fii abtinut de la acel Reply Ezel.LCS

• Downvote 1
Posted

Nu vad nicio asemanare intre ce ai aratat tu, decat ca LIMITCS detine statisticile mai bune.

Nu m-am dat designer, e o imagine random.

Posted (edited)

Nici măcar nu pot intra pe el :))

Cauza: 

I-am explicat lui gaby care e problema, il poti intreba . Nu oblig pe nimeni sa intre. 

Edited by Ezel.LCS

Posted (edited)

Pana acum doar o singura persoana a avut aceasta problema si de ce ? Pentru ca a incercat sa ne dea flood, iar cloudflare / krond i-a blocat IP , apoi tot el ma intreba de ce nu poate intra pe forum :))

Edited by Ezel.LCS

Posted (edited)

Pana acum doar o singura persoana a avut aceasta problema si de ce ? Pentru ca a incercat sa ne dea flood, iar cloudflare / krond i-a blocat IP.

Daca ar fii blocat IP-ul ar fii fost necesar sa ii blocheze classa de IP cea ce  inseamna Ca Jumate din RDS/Telecom/UPC sa nu iti mai viziteze Website-ul

Posibil sa detii in fisier Malitios in Host

Edited by Gabriel™
  • 3 weeks later...
Posted

LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri. 

• Upvote 1
Posted

LimitCs are acum o tema noua creata in totalitate de echipa de design LCS, astept pareri. Am modificat si gradele, pentru ca deja suntem in luna decembrie, si trebuie sa ne punem la curent. Astept pareri si propuneri. 

Trebuie sa mearga ?:

503 Server is unavailable

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.