rannys /A/ Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Este o comunitatea pusa la punct fara buguri / fara erori de sistem cu un design foarte frumos si o tema exceptionala. Comunitatea a crescut foarte mult in membri si servere fata de cum era odata.. Limitcs este una dintre putinele comunitati de succes care au viitor indelungat. 1
Alexandru C. Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 3 hours ago, rannys /A/ said: Este o comunitatea pusa la punct fara buguri / fara erori de sistem cu un design foarte frumos si o tema exceptionala. Comunitatea a crescut foarte mult in membri si servere fata de cum era odata.. Limitcs este una dintre putinele comunitati de succes care au viitor indelungat. Frumoase cuvinte...pacat ca faci parte din staff. ON. Daca vreau ca citesc index-ul dar nu ador rap-ul, ce tre' sa fac sa opresc melodia aia ? 1 a lot of bla bla bla...
+Ezel.LCS Posted October 2, 2016 Report Posted October 2, 2016 10 hours ago, Alexandru C. said: Frumoase cuvinte...pacat ca faci parte din staff. ON. Daca vreau ca citesc index-ul dar nu ador rap-ul, ce tre' sa fac sa opresc melodia aia ? Nu face parte din staff, acesta este profilul lui : http://limitcs.ro/forum/user/115439-010000101010001/ O sa scot eu melodia Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+HazZaRD Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 Aveti foarte multe "laude" pe tot internetul
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Pai cum sa isi faca Sebastian C reclama daca nu pe sptatele meu ? Daca nu ar scrie ceva de lcs zilnic, nu i-ar mai intra membrii Aduc si ei acuzatii fara dovezi si fara nimic eu ii aduc cu probe, de ex. ca nu sunt capabili sa puna staff,fura de la mine, iar ca rezultat => https://postimg.org/image/tr9y83z2j/ Anyway, de vreo 5 ani tot am laude, de cand cu vibeplay in 2012, insa am trecut peste toate, sper ca baietii sa mearga inainte, ca eu nu mai am timp sa ma ocup Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Sebastian C. Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 8 hours ago, Ezel.LCS said: Pai cum sa isi faca Sebastian C reclama daca nu pe sptatele meu ? Daca nu ar scrie ceva de lcs zilnic, nu i-ar mai intra membrii Aduc si ei acuzatii fara dovezi si fara nimic eu ii aduc cu probe, de ex. ca nu sunt capabili sa puna staff,fura de la mine, iar ca rezultat => https://postimg.org/image/tr9y83z2j/ Anyway, de vreo 5 ani tot am laude, de cand cu vibeplay in 2012, insa am trecut peste toate, sper ca baietii sa mearga inainte, ca eu nu mai am timp sa ma ocup Când ai să ai bani să-ți trimiți două persoane la cea mai mare competiție de jocuri din România atunci să „latri”, te milogești de toate firmele să-ți ofere servicii și după zici că tu ai sponsori cât de ratat poți fi ? Eu m-am populat pe spatele tău ? Cum facem că ai venit cu reclama la mine mereu și te milogeai de mine să-ți zic cum am făcut una sau alta N-am dovezi ? Poza asta ce zice mă sărăcie ? Faci reclamă pe alte comunități ca să ai și tu trafic că altfel ești egal cu 0 http://image.prntscr.com/image/2536eb8996d6415990cbaf73bd9e7d56.png .
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Pai nu stiu prietene cum sa iti zic, ai vreo 600 de vizualizari la ala cu mine. Poza aia ce reprezinta? Nu inseamna ca am facut eu. Dar ia explica tu, asta ce inseamna? https://postimg.org/image/3sufpt5dd/ Te dai hacker mare si nu esti, ce ai facut in poza aia? Ai pus comunitatea pe off, si ai pus ne-am mutat pe area-games, mare hacker esti ba tu, cu ACP te cred Pai ce-ai facut ma amaratule Eu ma milogesc? Daca statisticile si vizitele mele atrag sponsori, aia e, te roade invidia. Esti smecher aici, dar sa nu uitam ca pe forumul unde ai cumparat reclama, ai rugat sa ti-l inchida dupa 2-3 zile ca v-au demolat aia dar na, ce sa si facem. In fine, aici nu e off-topic, daca mai comentezi in afara subiectului o sa rog sa ti se acorde warn, nu vreau sa populez topicul cum esti obisnuit tu la tine, cu 1000 de reply-uri ce nu isi au rostul. 12 minutes ago, Sebastian C. said: Când ai să ai bani să-ți trimiți două persoane la cea mai mare competiție de jocuri din România atunci să „latri”, te milogești de toate firmele să-ți ofere servicii și după zici că tu ai sponsori cât de ratat poți fi ? Eu m-am populat pe spatele tău ? Cum facem că ai venit cu reclama la mine mereu și te milogeai de mine să-ți zic cum am făcut una sau alta N-am dovezi ? Poza asta ce zice mă sărăcie ? Faci reclamă pe alte comunități ca să ai și tu trafic că altfel ești egal cu 0 http://image.prntscr.com/image/2536eb8996d6415990cbaf73bd9e7d56.png . Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Sebastian C. Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 30 minutes ago, Ezel.LCS said: Pai nu stiu prietene cum sa iti zic, ai vreo 600 de vizualizari la ala cu mine. Poza aia ce reprezinta? Nu inseamna ca am facut eu. Dar ia explica tu, asta ce inseamna? https://postimg.org/image/3sufpt5dd/ Te dai hacker mare si nu esti, ce ai facut in poza aia? Ai pus comunitatea pe off, si ai pus ne-am mutat pe area-games, mare hacker esti ba tu, cu ACP te cred Pai ce-ai facut ma amaratule Eu ma milogesc? Daca statisticile si vizitele mele atrag sponsori, aia e, te roade invidia. Esti smecher aici, dar sa nu uitam ca pe forumul unde ai cumparat reclama, ai rugat sa ti-l inchida dupa 2-3 zile ca v-au demolat aia dar na, ce sa si facem. In fine, aici nu e off-topic, daca mai comentezi in afara subiectului o sa rog sa ti se acorde warn, nu vreau sa populez topicul cum esti obisnuit tu la tine, cu 1000 de reply-uri ce nu isi au rostul. Păi cum facem că forumul a fost pus așa de prea măritul tău Darkmy spaima internetului care-și suflă mucii la nas. De pozele astea ce zici mă „barosanule” ai luat identitatea și ai început să dai ban că n-aveai membrii pe server. http://i.imgur.com/ezFThAE.png / http://image.prntscr.com/image/a9a0b957d50a43539fe46b30213bf9a3.png
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Pai revenim la punctul de mai sus: ca nu esti capabil sa iti alegi staff-ul , furi staff-ul de la mine. Si nu am facut eu nimic stai calm, ma doare la palarie de comunitatea ta Si stai calm, cand eu aveam ts 400 tu nu erai nici la inceput, poti cauta pe youtube, sunt o suma de filmulete, cred ca noi si cu aia de la indungi stim cum e sa ai ts 400 in romania. In fine, revin la ce am zis mai sus, nu are legatura cu topicul, imi poti da PM si vorbim nu aici in topic. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Alexandru C. Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Terminati-va. 1 a lot of bla bla bla...
SkiZzOO Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Comunitate frumoasa cu un staf destul de capabil. 1
+strong Posted October 28, 2016 Report Posted October 28, 2016 Mie îmi apare că am ban.. sau ceva de genu cu toate că nu am avut cont niciodata pe acest forum. Acum 3-4 sap a mers să văd conținutul. Spoiler 1 — steam
+Ezel.LCS Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 Salutare, Ti-am comunicat in PM . Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
BOSNIAK Posted October 30, 2016 Report Posted October 30, 2016 Este o comunitatea pusa la punct fara buguri / fara erori de sistem cu un design foarte frumos si o tema exceptionala. Comunitatea a crescut foarte mult in membri si servere fata de cum era odata.. Limitcs este una dintre putinele comunitati de succes care au viitor indelungat , staff capabil
snoop Posted October 31, 2016 Report Posted October 31, 2016 21 hours ago, BOSNIAK said: Este o comunitatea pusa la punct fara buguri / fara erori de sistem cu un design foarte frumos si o tema exceptionala. Comunitatea a crescut foarte mult in membri si servere fata de cum era odata.. Limitcs este una dintre putinele comunitati de succes care au viitor indelungat , staff capabil frumoase cuvinte,pacat ca esti din staff in fine......comunitatea arata bine,se vede ca ati lucrat la ea felicitari 1
+Ezel.LCS Posted January 7, 2017 Report Posted January 7, 2017 Designul a fost modificat. Pentru cei cu ganduri "necurate" , care o sa posteze doar pentru a se afla pe aici: > O sa cer warn / delete daca postul nu are treaba cu tema; > Tema e creata de gadeas [ http://limitcs.ro/forum/topic/73281-forum-tema-noua/#entry289245 am specificat si in prezentarea temei]; > Footer-ul nu e copiat de pe alte comunitati, e cel din tema lui gadeas,doar modificat putin. 1 Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Ezel.LCS Posted January 13, 2017 Report Posted January 13, 2017 Update# Modificari la tema, astept o parere. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Encutu Viorel-Theodor Posted January 21, 2017 Report Posted January 21, 2017 Foarte frumos , spre deosebire de tot ce a avut pana acum LimitCS-ul asta este cea mai buna si ok tema. As propune doar schimbarea headerului , dar in rest este ok , cu mici abateri ,dar totusi este ok . Felicitari si tineti-o tot asa . 1
+Ezel.LCS Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Multumesc de sugestie, dar daca ai putea detalia si partea cu headerul, ce nu iti place la el? O mica propunere cum ar trebui sa arate m-ar ajuta atat pe mine, cat si pe designerii mei , ca pe viitoar sa se plieze mai mult pe anumite cerinte. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Awes# Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 Ti-as propune sa adaugi asta margin-left: 32px; margin-right: 32px; la branding si la nav_wrap pentru a alinia headerul Modifici 32 cu cat ai nevoie. Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro
Moderators Dan O. Posted January 24, 2017 Moderators Report Posted January 24, 2017 Ok, se pare ca mai lipsesc niste lucuri din zona asta. Am incercat cu sugestii, dar se pare ca nu intelege lumea. Va trebui sa cream niste reguli. 1. As prefera ca cel care posteaza topicul, sa fie cel care multumeste pentru review, si care anunta schimbarile. Daca se schimba ownerul, topicul se inchide, si se deschide altul, dupa ce vor fi schimbari noi. 2. Ma doare cand vad dublu post de pe o zi pe alta. AS vrea sa vad din ce in ce mai putine. 3. Postarile de gen "UP" vor trebui sa fie acompaniate de o lista de modificari care s-au adus site-ului. Modificari consistente, nu doar coloristic, sau "am rotunjit un colt in stanga sus..ce parere aveti?" Va rog foarte mult. Incercati sa construiti fraze, nu doar propozitii scurte si de multe ori fara scop. 1
+HazZaRD Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Am zis sa revin cu un reply care sa contina strcit review-ul facut de mine, exact cum a spus colegul nostru @Dan O. Index-ul in mare este ok, imi place cum este structurat. Este simplu si profesional. In schimb nu prea imi palce ca sunt prezente 2 culori practic opuse. Este odata acel albastru spre verde care predomina pe forum iar apoi in sidebar, exista acele bari rosii. Sugerez sa schimbati culoarea acelor bari in culoarea care predomina pe forum. La fel si in momentul in care duci cursorul pe titlurile unor subiecte din index, apare din nou acel rosu. Deasemenea cred ca acest block in sidebar este inutil: Practic sunt niste texte ingramadite care dau urat. Tema forumului este foarte reusita, culorile sunt bine alese. La Servere gazduite aveti acele iconite la titlurile sectiunilor. Vedeti ca exista un spatiu lasat intre iconita si text la unele dar la altele nu. Nu inteleg totusi de ce pe jumatate de forum nu le este permis vizitatorilor sa vada continutul. Mi se pare o prostie. Jos la Change Theme sunt prea multe versiuni. Sugerez sa lasati doar tema oficiala, fara altele pe acolo. Din nou, exista jos mici locuri unde daca duci cursorul pe link-uri, ti se face textul rosu. Va sugerez ca la semnaturi sa puneti niste limite sau interdictii pentru videoclipuri. Am observat intr-un topic ca era un membru care avea si text in semnatura, si video youtube dar si 2 imagini. Daca ar avea toti semnaturi de genul ai da de scroll de ai inebunii intr-un topic.Drept dovada si semnatura unui Administrator: Nu am apucat sa o prind intr-o singura poza. Pe langa asta nu uitati ca aveti si sistemul Awards care va baga si premiile acelea in semnatura. Vad ca aveti foarte multe aplicatii, sunt nulled sau cumparate? Am mai observat la Blogs, ca apare acolo cand intri pe un blog din nou acea bara rosie, care nu ar avea ce sa caute pe acesta tema. In momentul in care dai click pe Informatii din meniul de sus nu va apar pozele la forumuri. Am vazut in meniul de sus, ca atunci cand dai click pe redirecte gen: Realizari textul devine portocaliu, ceea ce nu intra prea bine pe tema aceasta. Va sugerez ca la realizari sa faceti iconitele toate de aceeasi marime, nu una de o marime si 3 de alta marime. Userinfopanel-ul este foarte ok, imi place cum este asa, nu prea complex. La fel si cu imaginile pentru rank-uri, arata super. Legenda arata destul de bine. Cam acestea sunt punctele care mi-au sarit in ochi pe acest forum, scuzati micile greseli de ortografie dar am niste probleme cu PC-ul. 2
Moderators Dan O. Posted February 10, 2017 Moderators Report Posted February 10, 2017 Imi place, stiam ca poti Hazzard.
+Ezel.LCS Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 In legatura cu indexul, de ceva timp lucrez la unul nou, html, e aproape creat de la 0 de mine din cunostintele acumulate. In legatura cu accesul, multumesc de atentionare nu vazusem, cineva a modificat, insa cum o sa am timp o sa repar. Semnaturile erau scoase cand am intrat eu ultima data, am avut o perioada mai grea si o luna nu m-am mai ocupat de nimic, insa vad ca e cum zici tu, o sa ma ocup. Temele le-am lasat acolo din doua motive: -- poate unora nu le place aceasta, putand sa foloasca una din acele versiunil -- le-am lasat pentru a vedea creatile noastre trecute. Imaginile de la informatii o sa le repar cand o sa intru, iar la blogs am zis sa iasa in evidenta cand intri acolo. Pentru dovada IPB, ma poti contacta in PM, cum am dat tuturor ce mi-au cerut. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+Ezel.LCS Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Asa cum am spus, indexul a fost schimbat. > Avem 4 tabele unde sunt expuse diferite proiecte / link-uri utile , plus adaugata o descriere la fiecare; > Indexul contine un meniu (Dreapta sus) pentru a fi mai usor sa accesam atat forumul, cat si celelalte pagini; > Descrierea comunitatii se regaseste sub tabele; > Ideea cu background-ul nu e chiar originala, m-a ajutat un prieten sa o fac, dar eu nu am mai vazut-o pe alte comunitati; > Cateva pagini de socializare prin care puteti fi mai aproape de noi ( Va invit sa dati join,like ). [Forum]: > Vreau o parere, care logo ar arata mai ok: https://i.imgur.com/Pw3d3OB.png sau cel actual [www.limitcs.ro/forum]. > O parere in legatura cu icons: Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now