Jump to content

Eroare de pret la QuickMobile si raspunsul oficial


gaby

Recommended Posts

In aceasta sambata, chiar inainte de Mos Nicolae (6 decembrie 2015), pana undeva in jurul orei 22, pe site-ul celor de la QuickMobile.ro a aparut o eroare de pret la terminalul LG G4 Dual Sim, care in loc sa coste 2249 lei costa doar 224,90 lei. Am aflat destul de tarziu de aceasta eroare, in jurul orei 24, cand site-ul QuickMobile era deja cazut, drept pentru care nu am mai scris atunci despre asta. Va puteam da sperante desarte :)).

Totusi, am urmarit evenenimentul pentru ca eram curiosi daca cei care reusisera sa comande telefonul (3000 la numar conform declaratiilor lui Tudor Țiboc - General Manager QuickMobile) la pretul gresit isi vor primi comenzile sau nu.

62oxljv.png

Asa cum era de asteptat, mai ales avand in vedere faptul ca eroarea a fost prezenta pe site peste 9 ore, comenzile nu au fost onorate (pierderea fiind mult prea mare - peste 1.3 milioane de euro - pentru a putea fi suportata), insa cei care au fost pe faza si au profitat de eroare sunt rasplatiti cu un voucher in valoare de 50 de lei. Asta inseamna 150.000 de lei pe care QuickMobile ii ofera pentru a se revansa fata de clienti.

Declaratia oficiala a managerului general QuickMobile, poate fi citita mai jos:

În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Cam nedrept acest lucru, eroarea a fost produsă de ei nu de către cumpărători ca să zici că nu onorezi comenzile deoarece a fost produsă din vina unui om, este o eroare produsă de tine sau de proprii tăi angajați deci normal ar fi ca și comenzile să fie onorate sau acele coduri cadou să fie mai mari de 50 de lei.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Cam nedrept acest lucru, eroarea a fost produsă de ei nu de către cumpărători ca să zici că nu onorezi comenzile deoarece a fost produsă din vina unui om, este o eroare produsă de tine sau de proprii tăi angajați deci normal ar fi ca și comenzile să fie onorate

Ai fi făcut asta în locul lor?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.