Jump to content

Recommended Posts

Posted

In aceasta sambata, chiar inainte de Mos Nicolae (6 decembrie 2015), pana undeva in jurul orei 22, pe site-ul celor de la QuickMobile.ro a aparut o eroare de pret la terminalul LG G4 Dual Sim, care in loc sa coste 2249 lei costa doar 224,90 lei. Am aflat destul de tarziu de aceasta eroare, in jurul orei 24, cand site-ul QuickMobile era deja cazut, drept pentru care nu am mai scris atunci despre asta. Va puteam da sperante desarte :)).

Totusi, am urmarit evenenimentul pentru ca eram curiosi daca cei care reusisera sa comande telefonul (3000 la numar conform declaratiilor lui Tudor Țiboc - General Manager QuickMobile) la pretul gresit isi vor primi comenzile sau nu.

62oxljv.png

Asa cum era de asteptat, mai ales avand in vedere faptul ca eroarea a fost prezenta pe site peste 9 ore, comenzile nu au fost onorate (pierderea fiind mult prea mare - peste 1.3 milioane de euro - pentru a putea fi suportata), insa cei care au fost pe faza si au profitat de eroare sunt rasplatiti cu un voucher in valoare de 50 de lei. Asta inseamna 150.000 de lei pe care QuickMobile ii ofera pentru a se revansa fata de clienti.

Declaratia oficiala a managerului general QuickMobile, poate fi citita mai jos:

În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Cam nedrept acest lucru, eroarea a fost produsă de ei nu de către cumpărători ca să zici că nu onorezi comenzile deoarece a fost produsă din vina unui om, este o eroare produsă de tine sau de proprii tăi angajați deci normal ar fi ca și comenzile să fie onorate sau acele coduri cadou să fie mai mari de 50 de lei.

• Moderators
Posted

Cam nedrept acest lucru, eroarea a fost produsă de ei nu de către cumpărători ca să zici că nu onorezi comenzile deoarece a fost produsă din vina unui om, este o eroare produsă de tine sau de proprii tăi angajați deci normal ar fi ca și comenzile să fie onorate

Ai fi făcut asta în locul lor?

Posted

Ai fi făcut asta în locul lor?

Dacă era din vina mea da , cât timp este din cauza mea îmi asum vina chit că ies pe paguba + la reducerile de le au ei la telefoane bine le-ar face. De la 799,90 la 791,90 asta e reducere ?

Posted

Tu vinzi ceva pe olx. ai uitat sa treci un zero acolo.. si te suna gheorghe ca vrea sati cumpere laptopu ala smecher(i7, ssd, toate cele) cu 300 lei. Il dai?

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.