Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PC troubleshooting,am un domeniu GRATUIT de pe un site anume,nu sunt sigur ca am voie sa-l postez aici sa nu fac reclama,asa ca nu am sa-l mentionez.

Am descarcat un forum IPB gratuit de pe net,iar cand ajung la MYSQL la el la ,,SQL DATE PREFIX,, ce trebuie pus in primul rand si in al doilea rand daca nu bag nimic acolo imi da eroarea asta,la fel si cand ma conectez la baza de date folosind ,,Php My Admin,,      Eroarea:   Warning: Access denied for user 'a2121258_forum '@'10.1.1.38' (using password: YES) ma puteti ajuta va rog frumos ? Vreau sa mentionez si ca a mers la toate tutorialele la care m-am uitat,dar la mine imi da acea EROARE,ce pot face,daca doriti sa stiti SITE-UL de unde il am,spunetimi daca am voie sa-l mentionez aici daca nu am sa va dau niste date sa ma contactati!

Va multumesc de ajutor,anticipat!

Posted

In al doilea rand pune localhost

Unde iti cere mysql_user sau cum scrie pui numele de la utilizatorul creat de tine.

Unde scrie mysql_database pui numele de la baza de date

Iar la parola, pui parola setata de tine la mysql_user.

Posted

Scuzama,dar nu prea am inteles BebeGFX,deci am pus acolo localhost,dupa cum se vede e de la 000webhost,iti dau o poza cu ce trebuie creat cand dau la webhost acolo cu ce trebuie sa completez?

10 hours ago, BebeGFX said:

In al doilea rand pune localhost

Unde iti cere mysql_user sau cum scrie pui numele de la utilizatorul creat de tine.

Unde scrie mysql_database pui numele de la baza de date

Iar la parola, pui parola setata de tine la mysql_user.

• gaby changed the title to Problema instalare IPB (access denied)
Posted
10 hours ago, Denis Flavius C. said:

La SQL host scrie localhost

Si sterge de la sql table acel IPB

Aceasi poveste,ce sa fac ? 

problema2.png

Posted

Dupa cum bine vezi acolo ori nu e buna parola ori ai gresit o litera/cifra cand ai pus database name si sql username.

Nu am gresit,sunt copiate acelea

Posted

Parola nu este buna, schimba parola la baza de date si pune acolo dinou.

Incearca o parola simpla si o modifici dupa instalare.

Tot nu merge... 

Posted
2 hours ago, Denis. said:

Denis Flavius C.

pctroubleshoting.png

E bun așa doar ca la table prefix lasă gol, vezi ca ai greșit parola sau ceva și dacă creezi baza de date noua durează 2-3 minute se activează așa e la 000webhost

• Moderators
Posted

Table prefix nu are legatura cu problema.. Aia doar e pentru securitate, iti seteaza un prefix in fata la toate tabelele pentru a nu se numi default, asta scade riscu incaz de vrun exploit sa-ti ieie toata baza de date pentru ca ai setat default totu.

99% e ca parola ori nu e aia corecta ori ca baza de date nu e setata la webhost.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 7 months later...
  • 2 years later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.