Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vreau pareri despre intreg forumul, fie bune fie rele. La categorii am incercat sa fiu cat mai original, iar la tema mereu l-am batut la cap pe HaLoGeK sa faca ceva cat mai original si cred ca de data asta a reusit.

Comunitatea este online de pe data de 14 februarie, nu e foarte veche dar nici noua. Domeniul este unul mai vechi, fiind in trecut si la alti oameni (cunoscuti de mine).

Am incercat sa ofer ce e mai bun, asa ca am facut un mic parteneriat cu Krond (mai bine zis Trusthost - pork, dar tot aia e) prin care oferim servere la reducere. Sper sa va placa ce treaba am facut pana acum, eu unul sper ca e una buna.

• Upvote 1

Posted

Tema arată bine, am făcut şi eu un cont, îmi place foarte mult cum arată profilul, + userpanelinfo, sper să nu ţină ca şi comunităţile deţinute de tine gen siders, devilz, sau fragbite, după câteva lunii să se închidă, ce să zic ? Vă doresc succes.

Posted
10 hours ago, D@rkN3Ss said:

Tema arată bine, am făcut şi eu un cont, îmi place foarte mult cum arată profilul, + userpanelinfo, sper să nu ţină ca şi comunităţile deţinute de tine gen siders, devilz, sau fragbite, după câteva lunii să se închidă, ce să zic ? Vă doresc succes.

Nu o sa fie ca celelalte, eu acum nu detin decat serverul de teamspeak, domeniul si webhostul sunt platite de halogek si sunt pe numele lui si el a stat pe devilz peste 2 ani la bine si la rau, nu cred ca o sa inchida asa usor.

• Upvote 1
Posted

Design reusit ca intotdeauna zic eu, problema ramane cu seriozitatea.. sper sa nu fie un nou proiect esuat

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Efectele probabil o sa fie inlocuite in viitorul update cu altele, care nu sunt asa de "comune". @Ezel.LCS asta nu depinde numai de mine si sincer pana acum nici nu mi-a trecut prin cap asa ceva si singur nu pot s-o inchid, cum ziceam in primul post, nu-mi apartine.

• 3 weeks later...
Posted

Schimbaţi platforma aia, phpBB e mult mai rapid şi în plus, este gratuit. Voi folosiţi ceva care nu este gratuit, ci furat - cu multe bug-uri, bineînţeles. Trist e că nu vă daţi seama. Succes în schimbare - dacă vreţi succes.

Numai bine.

• Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Desing frumos , dar nu poti spune , ca e tot facut de el , cum a spus si la tema precedenta  , tema noua in rest e foarte oke .

On ‎4‎/‎20‎/‎2016 at 11:05 PM, grande_ecks said:

Schimbaţi platforma aia, phpBB e mult mai rapid şi în plus, este gratuit. Voi folosiţi ceva care nu este gratuit, ci furat - cu multe bug-uri, bineînţeles. Trist e că nu vă daţi seama. Succes în schimbare - dacă vreţi succes.

Numai bine.

De unde stii ca nu au licenta ? si de ce sa cumpere daca nu mai ofera suport? multi au cumparat accea licenta pentru suport, asa ca acuma nu-l mai ofera ! doar de la 4.0, cand deosebesti retail de nulled sa ma cauti,  tot timpu ai folosit phpbb, si ti-ai gasit sa-ti dai cu parerea.

• contul tau de e-Mail poate sa fie spart;
• contul tau de PayPal sau Steam nu mai sunt in siguranta;
• poate sa faca ce vrea si este foarte probabil sa te trezesti cu politia acasa folosind datele tale in alte mijloace;
• poate afla contul tau bancar daca il folosesti online si poti ramane fara bani;
• …si sunt zeci de motive ce ar putea face cineva cu datele tale.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Sunt curios de când poți fura un cont bancar sau datele reale prin intermediul unui forum :)) înregistrarea pe forum cu ajutorul steam-ului se face direct prin steam nu prin ipb, ipb face posibil acest lucru prin intermediul unei aplicații. Cam tot ce se află pe acel site sunt minciuni, forumurile care n-au avut în viața lor licență apar ca licențiate :))

Așa, felicitări pentru noul aspect Florin, Halo evoluează din ce în ce mai mult ! :D

• Upvote 2
Posted

@Needless, oricum ţie nu am ce să-ţi cer, care la fel foloseşti nulled. Cumperi licenţa că aşa e normal, firesc, e un produs premium şi nu gratuit. Dacă tu nu ai bani, foloseşti ceva gratuit, dar nu nulled. Din păcate pentru tine am licenţă IPB dar folosesc phpBB, ar trebui să-ţi pună un semn de întrebare, dacă poţi şi eşti capabil. Dacă nu mai oferă suport e că pentru platforma e veche şi treci la o platformă superioră, 4.1.x.

@Sebastian C., foarte simplu se pot fura datele. Trebuie doar să gândeşti cum.

PS: Site-ul nu e al meu dar îl promovez cu drag, să nu vă mai înregistraţi pe nulled.

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Meniul pentru user, unde este „login, register” este plagiat din tema PA. Dar nu asta important. Imi place noua tema, cel mai mult imi place footer-ul. Rezolvați in footer, la statistici. Faceți acel div puțin mai mare, să fie frumos aranjat. 

La fa-fa, unde este f_icon, puteți doar să puneți hover cu forma rotundă, fără să mai faceți tranziție de la formă pătrată la formă rotundă .. părerea mea. Mai tăiați din hover-uri, prea multe, strică design-ul ... 

Complexiv, foarte frumoasă tema.

• 4 weeks later...
Posted

Deoarece am avut eu o problema cu halogek, prin care eu am decis sa renunt (nici nu stiam daca o sa fie o plecare permanenta sau temporara), s-a inchis. Cum am plecat eu, a plecat si majoritatea staff-ului adus de mine. Nu vreau sa intru in mai multe detalii, chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici.

Posted
3 hours ago, f l o r i n said:

Deoarece am avut eu o problema cu halogek, prin care eu am decis sa renunt (nici nu stiam daca o sa fie o plecare permanenta sau temporara), s-a inchis. Cum am plecat eu, a plecat si majoritatea staff-ului adus de mine. Nu vreau sa intru in mai multe detalii, chiar imi pare rau ca s-a ajuns aici.

Taci ba :*

a lot of bla bla bla...

Posted

Cum am zis si la inceput, problema asta era.. imi pare ca rau ca s-a inchis, chiar era ceva frumos.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Nu stiu ce realizati cu forumurile astea .. Monetizati si voi din ele.. Un popad sau add sense nu strica + poti obliga fiecare server sa tina motd cu forumul si urci in google si pe o nisa... Eram Sigur ca asa se va intampla.. Shobo satrarule unde te duci acum :((. Uite PCT castiga si el de pe urma noastra ..:))

Reborn.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.