Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Băi să mor eo vă mai certaţi mult cu licenţa aia? Eu am folosit ipb retail 3 ani. Şi n-a murit nimeni.

9 minutes ago, Needless said:

am nulled (retail)  , retail nu inseamna ca nu am licenta , am platforma originala, dar nu am licenta , am zis ca poate in vitoru apropiat voi cumpara ..

• Upvote 2

Posted
3 hours ago, Şucăr said:

tema nu este unică, o găseşti pe web flake, oricum nu e cine ştie ce.

Adevarat tema e pe webflake  , fratele unu-i fondator de la mine a spart parola , lu fracsu si a postat tema pe net , in momentu de fata si eu lucrez la un skin  , nu prea am stie ce cunostinte dar incerc , + ca ne va face si domnu @Sebastian C. un skin in curand .

Posted

Destul de fain, succes cu forumul.

Știu și eu ce îi poate pielea lui ”kenzor” ăsta, un little taekwondo puradelos. A învățat și el să fure, crede că numai el știe să fure teme și le pune pe net :(( of csf.

• Upvote 2

ECILA.RO gaming network

Posted
2 hours ago, f l o r i n said:

Imi place la maxim copyright-ul temei. N-am nimic cu voi, bafta in continuare.

Chiar vrei sa dezbatem tot acuma ? vrei sa iti zic de unde a copiat efectu la maintile halogek ? sau restu ? nu are rost sa dezbatem acest subiect , acel copryright l-am pus pentru ca domnu kenzor a postat tema pe internet  , si sunt peste 30   de forumuri ce o folosesc , oricum vom schimba tema in curand  , il cunosti tu ala ce ti-a ciordit tema cu inspect element cea noua .

Posted

Salut , tema by sebastian c nu va mai aparea , eu unu l-am platit si el si-a batut pur si simplu joc de mine , nu cred ca a avut chef,  infine am mai adaugat o tema la change theme , tema nu este facuta de mine , e editata de mine , am rezolvat buguri , am adaugat un nou meniu , un nou userbar , + multe alte efecte , o sa mai revin cu update-uri .

• Upvote 1
Posted
On 30.04.2016 at 2:06 AM, Needless said:

Salut , tema by sebastian c nu va mai aparea , eu unu l-am platit si el si-a batut pur si simplu joc de mine , nu cred ca a avut chef,  infine am mai adaugat o tema la change theme , tema nu este facuta de mine , e editata de mine , am rezolvat buguri , am adaugat un nou meniu , un nou userbar , + multe alte efecte , o sa mai revin cu update-uri .

Ia stai așa mă barosane, nu ți-am făcut nimic ? ți-am făcut două teme din care ți-ai sustras lucruri să-ți adaugi în asta publicată de tine.

Posted
2 hours ago, Sebastian C. said:

Ia stai așa mă barosane, nu ți-am făcut nimic ? ți-am făcut două teme din care ți-ai sustras lucruri să-ți adaugi în asta publicată de tine.

ai facut un meniu , ce l-am luat de la tema ta , si ai facut tema aia vaisamar de capu ei , care fix dupa doua zile dupa ce mi-ai dato o vad pe wlg , interesant nu ? am zis eu ca am facut meniu sau restu ? eu am zis ca am editat nu ca am facut , e o mare diferenta ,te credeam om dar .. , nu are rost , nu era bai daca imi dadeai tema doar mie eu te-am platit pentru servicile tale , dar tu dai gratis la altu ceva platit de mine cum vine asta ?

Am asteptat 2 saptamani dupa tine , de fiecare data veneai cand nu aveai chef cu diferite scuze ,nu am zis nimica asta e , dar  dupa ce ca astept te-am platit de la inceput ,acces full , tu da-i tema lui SnopY ca ti-e prieten ? ti se pare normal ca eu sa-te platesc si tu sa dai altuia pe gratis ?

• Upvote 1
Posted
11 minutes ago, Valentin T. said:

@TAZ Este ceva de la tine. Maintitle-ul a fost creat de mine pe culoarea #272727, deci drept continuare am pus background pe #272727. Mie îmi apare perfect și nu s-a mai plâns nimeni înafară de tine.

Uite cum ar trebui să apară (defapt așa și apare la restul) --> http://i.imgur.com/cLIXF5g.png

Poate nu ai o rezolutie asa mare la monitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.