Jump to content

Recommended Posts

Posted

După cum spune și titlul mă interesează unde aș putea găsii un „VPS” gratuit pe o anumită perioadă de timp, doresc să testez câteva chestii și nu prea doresc să dau banii pe ceva pe care-l voi folosi maxim o săptămână.

Posted

Salut,

Nimeni nu face asta, mai ales o firma de host. Daca esti sigur ca dupa ce '' testezi " ( si stiu deja ce vrei sa faci ) il cumperi; trimiti ticket la cei da la firma sa ti-l lase putin in probe sa vezi ce si cum si ca dupa sunt sanse sa il cumperi.

a lot of bla bla bla...

Posted
3 minutes ago, Alexandru C. said:

Salut,

Nimeni nu face asta, mai ales o firma de host. Daca esti sigur ca dupa ce '' testezi " ( si stiu deja ce vrei sa faci ) il cumperi; trimiti ticket la cei da la firma sa ti-l lase putin in probe sa vezi ce si cum si ca dupa sunt sanse sa il cumperi.

Sunt câteva firme din străinătate care oferă dar ei doresc să le ofer datele de la cardul bancar iar lucrul ăsta n-am de gând să-l fac.

Posted
Just now, Sebastian C. said:

Sunt câteva firme din străinătate care oferă dar ei doresc să le ofer datele de la cardul bancar iar lucrul ăsta n-am de gând să-l fac.

De ce nu ? La banii tai iti permiti o teapa :D

Glumesc, nu fu asta. Daca nu ai de gand sa cumperi roaga-te de cineva care are un server dedicat sa-ti faca un tester.

a lot of bla bla bla...

• gaby changed the title to Unde pot găsi un VPS cu Linux trial?
Posted

sunt sute de site-uri dai doar un search pe google free vps sau trial vps si ai de unde alege / daca nu vrei sa testezi aplicatii de tip hack fara nici un fel de problema te pot ajuta eu sa iti ofer pe dedicat timp sa testezi ce ai nevoie.

ma gasesti pe mail contact@gamingzone.ro sau pe skype grigoirc sper sa nu fe problema ca las datele de contact :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.