Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare

Nu primesc aprobare de la adsense pe motivul ca nu am continut pe el .

Eu zic ca este destul continut pentru ai permite craw-ului sa gaseasca tema site-ului.

Domeniul este Playz [dot] Ro

Site-ul are ceva vechime iar designul este unic.

Posted

Ideea e ca pagina e cam goala, daca nu dai "scroll". Si acel continut e ciudat implementat. Incearca sa faci cumva sa ai niste articole pe prima pagina (ca presupun ca "index-ul" l-ai pus la "bataie").

• Moderators
Posted
5 hours ago, Laur. said:

Sites showing Google ads should be easy for users to navigate.

Degeaba e easy daca nu ai continut, ca easy poate sa fie o pagina alba, aia e cel mai easy de navigat, dar nu o sa-ti aprobe contu Adsense pentru o pagina alba..

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
On 9/9/2016 at 0:13 AM, gadeas said:

Degeaba e easy daca nu ai continut, ca easy poate sa fie o pagina alba, aia e cel mai easy de navigat, dar nu o sa-ti aprobe contu Adsense pentru o pagina alba..

Are continut. Daca il aranja in articole si mai punea niste pagini la vrajeala de "about" si "priviacy policy" era acceptat.

Reborn.

Posted

Stiti la ce tot ma gandesc ?

Cum se face ca siteul ala csservers care il stie toata lumea are doar 4-5 articole postate din 2013 si este in adsense.

Posted (edited)

Ai plătit pentru platforma pe care o folosești? Dacă nu, nu ai voie să o folosești pentru că nu este gratuită, este doar cu bani. Google-ul taxează orice și foarte bine face. Avem IPB nulled dar de fapt ne facem de rușine că nu avem bani de o licență. 

Edited by grande_ecks

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

stai boss , pe mine nu ma intereseaza /forum , pe mine ma intereseaza platforma public_html

Platforma este facuta de mine deci....

Am vrut sa am un proiect unic in romania si m-am gandit ca daca exista liste pentru servere sa existe liste si pentru comunitati sti...

Daca cauti pe google Comunitati Gaming 2016 , apar pe prima pagina pozitia 2-3

• Moderators
Posted

Google iti scaneaza tot domeni-ul, nu doar pagina index, defapt ei iti aproba adsense pe domeniu. Daca gaseste ceva ce nu-i place, instant iti spune nu.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Am schimbat designul

Este mai bine asa ?

Tin sa precizez ca este o platforma facuta de mine in php , nu este wordpress chiar daca seamana

Edited by dust
  • Moderators
Posted

Textarea pentru a arata text? Asta no sa-i placa lu google, mai ales ca site-ul nu este foarte responsiv.

• Upvote 1

• gaby changed the title to Rezolvare lipsa continut pentru Google Adsense?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.