Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, JuNNNNkie said:

Ce parere aveti despre hZone.ro !! Vreau sa achizitionez domeniu.ro si webhosting!! Se merita?? Ca la partea cu servere sta cam prost!!

Am mai vorbit despre asta intr-un topic. Mai bine dai cativa euro in plus dar pe ceva care cu adevarat merita. Nu mai cumparati de la firme "fantome" doar pentru ca e mai ieftin.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted

Am cautat inainte sa deschid acest topic dar nu m-am lamurit!! Doar atat stiu ca la partea cu serverele sta prost !!

27 minutes ago, Alexandru C. said:

Am mai vorbit despre asta intr-un topic. Mai bine dai cativa euro in plus dar pe ceva care cu adevarat merita. Nu mai cumparati de la firme "fantome" doar pentru ca e mai ieftin.

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted
17 minutes ago, JuNNNNkie said:

Am cautat inainte sa deschid acest topic dar nu m-am lamurit!! Doar atat stiu ca la partea cu serverele sta prost !!

Faci cum vrei, eu mi-am spus parerea, inainte sa achizitionezi gandeste-te bine. S-ar putea ca o sa regreti.

a lot of bla bla bla...

Posted

Sunt seriosi,am gazduire web de la ei si este destul de ok! Acum cu achizitionarea domeniului nu are ce problema sa fie,ideea e sa alegi bine pachetul de webhosting in functie de traficul si resursele consumate pe care o sa le ai la platforma de o sa o folosesti,sau ce o sa folosesti! 

Posted

Eu zic sa nu te zgarcesti ca poti regreta dupa. Mai bine cumperi de la o firma mai cunoscuta gen toolz. Degeaba incep ofertele la hzone de la 0.99 euro daca ai conditii foarte proaste. Daca tot vrei sa incerci plateste prima data doar pe o luna.

Posted

Hostico.ro nu ofera webhost comunitatilor de gaming , deoarece nu isi asuma riscuri ca anumite flooduri sa le cauzeze lor pagube sau clientul sa nu fie multumit de ei.

Doar daca iei tu vps si iti configurezi tot.

Iti spun asta pentru ca sunt client la ei .

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
17 hours ago, Ezel.LCS said:

Hostico.ro nu ofera webhost comunitatilor de gaming , deoarece nu isi asuma riscuri ca anumite flooduri sa le cauzeze lor pagube sau clientul sa nu fie multumit de ei.

Tocmai de asta i-am recomandat doar domeniu de la ei, ofera putina memorie pMem(memorie fizica) si nu prea duce o platforma ca IPB...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
On 9/24/2016 at 3:21 PM, Ezel.LCS said:

On 9/25/2016 at 8:48 AM, Data said:

Tocmai de asta i-am recomandat doar domeniu de la ei, ofera putina memorie pMem(memorie fizica) si nu prea duce o platforma ca IPB...

Mindfx.ro [ forum de design ( s-a dus ) ] şi airstrike [ forum de gaming ( s-a dus şi ăsta ) ] au avut de la hostico. 

• gaby changed the title to Ce parere aveti de HZone Romania?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.