Jump to content

Pareri EnGame.Ro

Recommended Posts

Just now, Ezel.LCS said:

Daca nu ati veni zilnic cu reclame la mine pe teamspeak3 si pe forum , ar fi cat de cat ok, insa fiind aceste circumstante . . .

Design-ul nu vad ceva original, pe net toate aspectele.

Noi venim sa facem reclama doar la comunitatile care fac si ele recleme la noi pe comunitate, gen a ta ,crashed , fragcs doar astea imi vin in minte acum.

4 hours ago, DeNyS. said:

Background de pe Play-Arena.Urat. 

Tematica făcută de @Shady la noi pe forum a fost copiată de ei :)) se mai și laudă că-i creație proprie =)) nici măcar n-au copiat cum trebuie =)) 

On 30.10.2016 at 9:32 PM, Blacklite said:

Noi venim sa facem reclama doar la comunitatile care fac si ele recleme la noi pe comunitate, gen a ta ,crashed , fragcs doar astea imi vin in minte acum.

Bună glumă :)) mereu când am competiția de 1.6 vine câte unu cu reclamă către voi doar doar o prinde și el 4/5 jucători. Se mai laudă MoșEne că plătește și vorbește cu băieții lui să mă pice? :)) 

• Upvote 1

• 2 weeks later...
2 hours ago, Blacklite said:

Up, am modificat tema putin

Și platforma când o „modificați”? Nu știu dar eu personal m-aș simți prost în locul vostru, exact cum scria cineva:

What you describe here is known as entitlement mentality, 'the belief that one is inherently deserving of privileges or special treatment.'. If you can't afford something, you find a less expensive alternative that suits your needs. I can't afford a brand new BMW 7 series, but I make due with a used Honda.

...și sărac și cu pretenții. Îți urez și ție și altora ca tine, multă înțelepciune și maturitate.

Edited by grande_ecks
  • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Tema se aseamana cu cea de la play-arena (ipb 3.4.x) si cu o tema de la o comunitate care incepe cu a (am uitat deja cum) ,deci daca tot doresti sa aiba un background o img. atunci fa mai transparenta ,fiindca dupa parerile mele forumul este de o latime mica.

• 2 weeks later...
On 11/24/2016 at 2:40 PM, Ezel.LCS said:

Pai ce-ai facut ma nene ma, s-a si dus , pff.

http://i.is.cc/2PTN0BIT.png

Ati mai si venit cu reclama la mine degeaba, ca faceti, ca dregeti si intr-o luna de zile v-ati dus , pff =)) 

Incearca din nou.

On 11/12/2016 at 5:45 PM, grande_ecks said:

Și platforma când o „modificați”? Nu știu dar eu personal m-aș simți prost în locul vostru, exact cum scria cineva:

...și sărac și cu pretenții. Îți urez și ție și altora ca tine, multă înțelepciune și maturitate.

Vorbesti de rau despre alte comunitatii cand a ta e pe moarte. Majoritatea postarilor tale se refera la "licenta" deparca tu l-a inceput ai fost  "licentiat".