Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca nu ati veni zilnic cu reclame la mine pe teamspeak3 si pe forum , ar fi cat de cat ok, insa fiind aceste circumstante . . .

Design-ul nu vad ceva original, pe net toate aspectele.

• Downvote 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
Just now, Ezel.LCS said:

Daca nu ati veni zilnic cu reclame la mine pe teamspeak3 si pe forum , ar fi cat de cat ok, insa fiind aceste circumstante . . .

Design-ul nu vad ceva original, pe net toate aspectele.

Noi venim sa facem reclama doar la comunitatile care fac si ele recleme la noi pe comunitate, gen a ta ,crashed , fragcs doar astea imi vin in minte acum.

Posted

Nu cred ca am venit eu  sau careva din staff-ul meu sa facem reclame pe comunitati, mai ales cele inferioare noua.

• Upvote 1

Posted
4 hours ago, DeNyS. said:

Background de pe Play-Arena.Urat. 

Tematica făcută de @Shady la noi pe forum a fost copiată de ei :)) se mai și laudă că-i creație proprie =)) nici măcar n-au copiat cum trebuie =)) 

On 30.10.2016 at 9:32 PM, Blacklite said:

Noi venim sa facem reclama doar la comunitatile care fac si ele recleme la noi pe comunitate, gen a ta ,crashed , fragcs doar astea imi vin in minte acum.

Bună glumă :)) mereu când am competiția de 1.6 vine câte unu cu reclamă către voi doar doar o prinde și el 4/5 jucători. Se mai laudă MoșEne că plătește și vorbește cu băieții lui să mă pice? :)) 

• Upvote 1
Posted
On 30.10.2016 at 8:27 PM, Blacklite said:

Salut,va invit pe http://engame.ro/ si sa imi spuneti cum vi se pare tema.

Astept pareri,sugestii ,dar si critici ca sa ne perfectionam.

mai se poate copia de exp cele de halloween sunt copiate de pe darkrange

• 2 weeks later...
Posted

Imi place cati utilizatori v-au vizitat astazi :)) Ma mir ca ati stiut sa modificati variabila aia =)) 

Posted (edited)
2 hours ago, Blacklite said:

Up, am modificat tema putin

Și platforma când o „modificați”? Nu știu dar eu personal m-aș simți prost în locul vostru, exact cum scria cineva:

What you describe here is known as entitlement mentality, 'the belief that one is inherently deserving of privileges or special treatment.'. If you can't afford something, you find a less expensive alternative that suits your needs. I can't afford a brand new BMW 7 series, but I make due with a used Honda.

...și sărac și cu pretenții. Îți urez și ție și altora ca tine, multă înțelepciune și maturitate.

Edited by grande_ecks
  • Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

• 2 weeks later...
Posted
On 11/24/2016 at 2:40 PM, Ezel.LCS said:

Pai ce-ai facut ma nene ma, s-a si dus , pff.

http://i.is.cc/2PTN0BIT.png

Ati mai si venit cu reclama la mine degeaba, ca faceti, ca dregeti si intr-o luna de zile v-ati dus , pff =)) 

Incearca din nou.

On 11/12/2016 at 5:45 PM, grande_ecks said:

Și platforma când o „modificați”? Nu știu dar eu personal m-aș simți prost în locul vostru, exact cum scria cineva:

...și sărac și cu pretenții. Îți urez și ție și altora ca tine, multă înțelepciune și maturitate.

Vorbesti de rau despre alte comunitatii cand a ta e pe moarte. Majoritatea postarilor tale se refera la "licenta" deparca tu l-a inceput ai fost  "licentiat". 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.