Marlboro Posted December 28, 2016 Report Posted December 28, 2016 Care imi dati si mie codu asta ? YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
+alehaNN Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Da-ne forumu sa vedem Founder & Developer - CST16.ro - Live The Game With US Contact: contact@CST16.ro Steam: Contact Steam Skype: alehannnt
+HazZaRD Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Exista functia Search pe forum. ENJOY IT!
Marlboro Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 2 hours ago, HazZaRD said: Exista functia Search pe forum. ENJOY IT! 1. De ar fi mers era bine , dar e buguit tot hooku ala.. 2. Cel de sus este cod nu hook. ( dala vreau ) 3. Stiu ca exista functia search prietene , am cautat si nu am gasit , tocmai daia am si postat ! YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
sNok3. MortalCS Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Asta nu e script sigur, cred ca e hook, deoarece am incercat si eu prin "inspect element" ! 1
Sebastian C. Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 13 minutes ago, sNok3. MortalCS said: Asta nu e script sigur, cred ca e hook, deoarece am incercat si eu prin "inspect element" ! Sunt curios unde ai încercat deoarece în acea poză apare „agamers” adică comunitatea deținută de @gadeas care rulează pe noua versiune, acea poză este un învechită, a folosit aplicația aceasta ( click ) iar rezolvarea problemelor acelei aplicații o găsești în această temă ( click ) grație lui @HaLoGeK care va făcut munca mai ușoară
+Awes# Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 (edited) Poftim ceva asemanator http://www103.zippyshare.com/v/GfwkVNgu/file.html Se adauga in ad code integration la Override header code Edited December 29, 2016 by Lexzfcp Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro
sNok3. MortalCS Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 14 minutes ago, Sebastian C. said: Sunt curios unde ai încercat deoarece în acea poză apare „agamers” adică comunitatea deținută de @gadeas care rulează pe noua versiune, acea poză este un învechită, a folosit aplicația aceasta ( click ) iar rezolvarea problemelor acelei aplicații o găsești în această temă ( click ) grație lui @HaLoGeK care va făcut munca mai ușoară fosta comunitate FURIOSII, a avut acest hook ! 1
Moderators gadeas Posted December 29, 2016 Moderators Report Posted December 29, 2016 2 hours ago, Sebastian C. said: Sunt curios unde ai încercat deoarece în acea poză apare „agamers” adică comunitatea deținută de @gadeas care rulează pe noua versiune, acea poză este un învechită, a folosit aplicația aceasta ( click ) iar rezolvarea problemelor acelei aplicații o găsești în această temă ( click ) grație lui @HaLoGeK care va făcut munca mai ușoară Nop, nu e acel hook. Defapt nu e niciun hook, era integrat in tema si foloseam LGSL, hook-ul acela lu Sebastian seamana putin, nu stiu ce optiuni si functionalitati are acel hook, dar probabil e putin diferit. 2 hours ago, sNok3. MortalCS said: Asta nu e script sigur, cred ca e hook, deoarece am incercat si eu prin "inspect element" ! Pai normal, nu ai cum sa iei partea PHP duh.. de aia nu o sa mearga si unicu lucru ce-o sa gasesti este parea gata generata de HTML, CSS si JS, restu nu ai cum, inspect element nu te ajuta cu nimic. 3 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now