Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, HazZaRD said:

Exista functia Search pe forum.
ENJOY IT!

1. De ar fi mers era bine , dar e buguit tot hooku ala..

2. Cel de sus este cod nu hook. ( dala vreau )

3. Stiu ca exista functia search prietene , am cautat si nu am gasit , tocmai daia am si postat !

YouTube Channel : Click

Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul o6AT80U.png

Posted
13 minutes ago, sNok3. MortalCS said:

Asta nu e script sigur, cred ca e hook, deoarece am incercat si eu prin "inspect element" !

Sunt curios unde ai încercat deoarece în acea poză apare „agamers” adică comunitatea deținută de @gadeas care rulează pe noua versiune, acea poză este un învechită, a folosit aplicația aceasta ( click ) iar rezolvarea problemelor acelei aplicații o găsești în această temă ( click ) grație lui @HaLoGeK care va făcut munca mai ușoară :)

Posted
14 minutes ago, Sebastian C. said:

Sunt curios unde ai încercat deoarece în acea poză apare „agamers” adică comunitatea deținută de @gadeas care rulează pe noua versiune, acea poză este un învechită, a folosit aplicația aceasta ( click ) iar rezolvarea problemelor acelei aplicații o găsești în această temă ( click ) grație lui @HaLoGeK care va făcut munca mai ușoară :)

fosta comunitate FURIOSII, a avut acest hook !

• Upvote 1
  • Moderators
Posted
2 hours ago, Sebastian C. said:

Nop, nu e acel hook.

Defapt nu e niciun hook, era integrat in tema si foloseam LGSL, hook-ul acela lu Sebastian seamana putin, nu stiu ce optiuni si functionalitati are acel hook, dar probabil e putin diferit.

2 hours ago, sNok3. MortalCS said:

Asta nu e script sigur, cred ca e hook, deoarece am incercat si eu prin "inspect element" !

Pai normal, nu ai cum sa iei partea PHP duh.. de aia nu o sa mearga si unicu lucru ce-o sa gasesti este parea gata generata de HTML, CSS si JS, restu nu ai cum, inspect element nu te ajuta cu nimic.

• Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.