+Awes# Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 (edited) Salutare PCT. Am venit sa va cer cateva pareri despre www.starcs.ro As dorii in special pareri despre categorii/tema/hook-uri,etc Multumesc anticipat ! P.S. As prefera sa nu vad reply-uri de genul "O sa se inchida in 1-2 saptamani" Edited December 30, 2016 by Lexzfcp Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Ezel.LCS Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Tema arata ok, chiar daca anumite elemente sunt inspirate de pe alte design uri. Apreciez ala cu donatiile din sidebar, l-am mai vazut undeva Cat timp e spada acolo nu stiu ce puteti face, si stii ca vorbesc in cunostinta de cauza, dovada ultimul lui proiect, tot starcs. Quote Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+HazZaRD Posted December 30, 2016 Report Share Posted December 30, 2016 Care topic se inchide, acesta sau celalalt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted December 30, 2016 Author Report Share Posted December 30, 2016 6 minutes ago, HazZaRD said: Care topic se inchide, acesta sau celalalt? Cred ca niciunul,din moment ce sunt 2 comunități diferite 40 minutes ago, Ezel.LCS said: Tema arata ok, chiar daca anumite elemente sunt inspirate de pe alte design uri. Apreciez ala cu donatiile din sidebar, l-am mai vazut undeva Cat timp e spada acolo nu stiu ce puteti face, si stii ca vorbesc in cunostinta de cauza, dovada ultimul lui proiect, tot starcs. Mersi de părere,da parca imi amintesc de unde am luat imaginea aia Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+HazZaRD Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Scuzele mele am citit eu prost am crezut ca sunt una si aceeasi. Forumul arata ok insa alege o singura tema numai lasa 3 v jos la change theme. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gregory Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 tema este aranjata frumos ,, suuces cu forumul.. 1 Quote [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 2, 2017 Author Report Share Posted January 2, 2017 UP Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3x Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Frumos dar sa schimbi logo ca sarbatorile deja au trecut in rest imi place! 1 Quote DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 On 30.12.2016 at 9:50 PM, Awes# said: Salutare PCT. Am venit sa va cer cateva pareri despre www.starcs.ro As dorii in special pareri despre categorii/tema/hook-uri,etc Multumesc anticipat ! P.S. As prefera sa nu vad reply-uri de genul "O sa se inchida in 1-2 saptamani" Ce pot sa spun este o tema destul de raspindita. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 16, 2017 Author Report Share Posted January 16, 2017 37 minutes ago, Al3x said: Frumos dar sa schimbi logo ca sarbatorile deja au trecut in rest imi place! Mersi,o sa incerc sa gasesc un designer Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Căpșunelu Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Footer copiat, da e urat modificat de voi . Ti-as sfatui sa scoti facebook-u din dreapta. In rest e bun. Bafta in continuare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Scoate border-ul de la banner. Schimbă banner-ul, se vede că a scăzut din calitate. Redimensionează logo-ul; mai mic dă mai bine pe temă. Imi place meniul, chiar dacă codul e copiat de pe net, anyway, fain, simplu. Modifică mesajul de „Welcome, Guest”, mă refer la box-shadow-ul ăla (dacă e box-shadow). Modifică butoanele de „log in, create account” etc (la hover mă refer). Scoate permisiile de a vedea chat-ul când ești vizitator. Meh... footer-ul e copiat. Anyway, mai lucrează la culori (ceva inchis, gen) și iasă super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 16, 2017 Author Report Share Posted January 16, 2017 39 minutes ago, Căpșunelu said: Footer copiat, da e urat modificat de voi . Ti-as sfatui sa scoti facebook-u din dreapta. In rest e bun. Bafta in continuare 20 minutes ago, DeNyS. said: Scoate border-ul de la banner. Schimbă banner-ul, se vede că a scăzut din calitate. Redimensionează logo-ul; mai mic dă mai bine pe temă. Imi place meniul, chiar dacă codul e copiat de pe net, anyway, fain, simplu. Modifică mesajul de „Welcome, Guest”, mă refer la box-shadow-ul ăla (dacă e box-shadow). Modifică butoanele de „log in, create account” etc (la hover mă refer). Scoate permisiile de a vedea chat-ul când ești vizitator. Meh... footer-ul e copiat. Anyway, mai lucrează la culori (ceva inchis, gen) și iasă super. Multumesc pentru pareri,o sa fac cateva modificari cat de curand Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Artick Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 On 12/30/2016 at 8:42 PM, HazZaRD said: Care topic se inchide, acesta sau celalalt? Acum am văzut postul tău, CStars nu vine de la Counter-Strike Stars, că altfel era CSStars. Anyway, CStars s-a mutat. Cât despre StarCS, faceţi ceva cu header-ul. Pe monitoarele wide nu se vede bine, check it out: http://imgur.com/a/xU4s1 Meniu A-G când era IPB3, grade copy-paste, temă buguită. Totuşi succes cu forumul şi încearcă să faci ceva unic şi simplu din temă. Quote ECILA.RO gaming network Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aegisthus Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 Nimic original, nimic diferit față de celelate forum-uri. Atât am avut de spus. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Gregory Posted January 21, 2017 Report Share Posted January 21, 2017 scoate -index: 2 ; din "Premium Custom Block" , ca se suprapune peste mosul ala... scoate -index: 2 ; din " .ipsButton_secondaryprofile" in care il gasesti in style la tema ta... Quote [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 Am facut cateva modificari UP Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Căpșunelu Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 (edited) Nu inteleg de ce ai lasat spatiu aici : http://imgur.com/uyYn7Jm Edited January 24, 2017 by Căpșunelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 45 minutes ago, Căpșunelu said: Nu inteleg de ce ai lasat spatiu aici : http://imgur.com/uyYn7Jm Ups,aia e tema veche.Am uitat sa o setez pe default pe cea actuala. Uita-te acum Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Căpșunelu Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 35 minutes ago, Awes# said: Ups,aia e tema veche.Am uitat sa o setez pe default pe cea actuala. Uita-te acum Tot ai spatiu ala acolo , ti-am prins exact cand copii footeru Baga la chat un border de 1px. In rest e ok. Bafta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted January 24, 2017 Author Report Share Posted January 24, 2017 21 minutes ago, Căpșunelu said: Tot ai spatiu ala acolo , ti-am prins exact cand copii footeru Baga la chat un border de 1px. In rest e ok. Bafta. Ok,ms de parere Am luat decat baza la footer O sa-l modific Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dan O. Posted January 24, 2017 Moderators Report Share Posted January 24, 2017 Ok, se pare ca mai lipsesc niste lucuri din zona asta. Am incercat cu sugestii, dar se pare ca nu intelege lumea. Va trebui sa cream niste reguli. 1. As prefera ca cel care posteaza topicul, sa fie cel care multumeste pentru review, si care anunta schimbarile. Daca se schimba ownerul, topicul se inchide, si se deschide altul, dupa ce vor fi schimbari noi. 2. Ma doare cand vad dublu post de pe o zi pe alta. AS vrea sa vad din ce in ce mai putine. 3. Postarile de gen "UP" vor trebui sa fie acompaniate de o lista de modificari care s-au adus site-ului. Modificari consistente, nu doar coloristic, sau "am rotunjit un colt in stanga sus..ce parere aveti?" Va rog foarte mult. Incercati sa construiti fraze, nu doar propozitii scurte si de multe ori fara scop. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Al3x Posted February 7, 2017 Report Share Posted February 7, 2017 Foarte frumos lucrat mie unu imi place tema mai clasica categoriile sunt bine aranjate frumos lucrat! Quote DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
+HazZaRD Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Salutare, am revenit cu un reply in care sa prezint review-ul facut de mine acestui forum. Tema forumului este foarte frumoasa. Culorile alese pentru forum sunt si ele foarte bine alese. Diverse nuante de albastru. Imi plac efectele de la f_icons. Acea stea arata destul de bine jos in header, insa tinant cont ca va numiti starcs puteati face o imagine ceva gen, jumatate stea, jumatate logo-ul de la cs. Statisticile de jos sunt frumoase, arata bine. Nu prea imi place plugin-ul folosit pentru facebook, este prea comun si arata aiurea in partea aceea in opinia mea. Mai bine il puneai in sidebar asezat frumos ori faceai in meniu un buton pentru pagina. La fel si imaginea de la donatii. Este foarte comuna si folosita de multe comunitati. Aveti numelestarcs dar la donatii aveti imagine de la sa:mp. Da cam aiurea. Eu personal cred ca in sidebar ar da mai bine sa fie acel script cu profilul si apoi cel cu ts si restul. In ceea ce priveste topicurile, cand intri in unul ai un peisaj destul de ok, si aici ma refer la userinfopanel, la butonul de like si la faptul ca functiile report si back to top apar numai daca te duci cu mouse-ul in zona lor. Nu prea vad rolul minibanner-ului in footer, in dreapta. Referitor la logo, nu prea cred ca se potriveste cu background-ul ales. Nici efectul aplicat pe el nu este unul "wow". In meniu, aveti Regulament. Am cont pe forum, si am dat click pe el si am primit acest mesaj: Sorry, we couldn't find that! You do not have permission to view this topic. Intrebarea mea este, de ce il tineti acolo daca nu poate fi vazut de catre membri? + ca imaginea folosita pentru Regulament, nu este buna. Este imaginea de la sistemul Downloads, si nu are legatura cu regulamentul. Mergea mai bine un papirus sau o carte. Daca dau pe Shoutbox din meniu, primesc din nou un nou mesaj:Ati ajuns la sfarsitul Internet-ului Ati ajuns la utlima pagina al Internet-ului. Daca credeti ca aceasta este o eroare, nu este. Sunteti aici, fiindca ati fost online prea mult si/sau n-ati avut nimic mai bun de facut. Practic Shoutbox si Regulament sunt puse aiurea in meniu. Acum nu stiu daca ma insel, dar mi se par putin cam departate textele de iconitele acelea folosite in meniu. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Awes# Posted February 11, 2017 Author Report Share Posted February 11, 2017 Multumesc, Hazzard pentru propunerile tale,cu shoutbox-ul am rezolvat,dar restul imaginilor nu le pot schimba pentru ca nu am niciun designer pe comunitate :)De aceea am luat unele de pe net.Am scos hook-ul acela pentru facebook si l-am pus in sidebar.Momentan cam atat pot face pana gasesc un designer priceput. Quote Cautam Administratori / S-Moderatori / Moderatori ! Recurtam servere de orice fel ! www.starcs.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts