Jump to content

Recommended Posts

Posted

O sa adaug periodic aici teme pentru platforma ipb4.x
Mentionez direct am un domeniu unde o sa postez demo la teme.
Nu o sa postez poze caci nu are rost, o sa aveti direct linkul.

Recent am editat 2 teme.

Click aici pentru a vedea prima tema.

Astept propuneri / critici legate de design.

Temele actuale sunt downloadate de pe net si modificate de mine / nu sunt facute de mine !|
Multi inteleg gresit )

Posted

Am adaugat si tema 2.
Puteti sa o vedeti folosind functia NavTheme_menu o aveti la sfarsit de tema.

Just now, Needless said:

The site ahead contains malware

tema bugata

E doar o eruare, o reancarc 

Posted

A nj

La categorii nu imi place ca ele au stroke si maintitle nu are si sunt si asa separate

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

Posted

Meniul de pe tema 2 il aveau cei de la darkmind inainte sa treaca iar pe ipb 3 in rest aceleasi culori, doar un meniu modificat cat de cat sa nu se asemene cu celalalt si un wallpaper. Macar daca schimbai si tu 2-3 culori pe acolo.

Posted
  • Background-ul principal este de pe AG.
  • Meniul l-am vazut pe WDS si Darkmind.
  • Maintitle de pe WDS.

Yeey ! Nu putea sa lipseasca drepturile de autor pe lucrari facute de altii. Vad ca ai copiat si tema de pe AG, versiunea 1, maintitle din tema PA (la fel si stilul de la font tot de pe PA).

• Upvote 2
Posted
On 27.02.2017 at 8:58 PM, Căpșunelu said:

O sa adaug periodic aici teme pentru platforma ipb4.x
Mentionez direct am un domeniu unde o sa postez demo la teme.
Nu o sa postez poze caci nu are rost, o sa aveti direct linkul.

Recent am editat 2 teme.

Click aici pentru a vedea prima tema.

Astept propuneri / critici legate de design.

Temele actuale sunt downloadate de pe net si modificate de mine / nu sunt facute de mine !|
Multi inteleg gresit )

Eu nu vad nimic creat de tine, totul este luat de pe alte comunitati. Incearca sa pui fantazia ta in miscare, si atunci o sa fie mai bine.

• Upvote 2
Posted

Apreciez că-ți plac creațiile folosite la noi :)) și din câte văd ești unul dintre fani destul de devotați ( te văd zilnic la noi la competiții ) :)) însă mai lucrează la acele teme, încearcă să faci măcar 10% din ea original dacă restul e un content deja existent pe internet :) 

Posted

VMALEDC.png

Review :

Nu este ceva original, dacă făceai tu un background sau ceva mai unic, încercai un meniu mai frumos, mie sincer nu-mi place meniul, e luat de pe widers.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
3 minutes ago, lewan said:

VMALEDC.png

Review :

Nu este ceva original, dacă făceai tu un background sau ceva mai unic, încercai un meniu mai frumos, mie sincer nu-mi place meniul, e luat de pe widers.

Meniul nu e luat de pe widers, da depe AG.RO

• Upvote 1
Posted
Just now, HTML/CSS said:

Meniul nu e luat de pe widers, da depe AG.RO

Scuză-mă atunci, nu știam, eu l-am văzut pe widers.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted

E meniul meu, maintitle meub5d15fc5b95f4441b0fc4e2eb6456d98.png

Designer adevărat, ce pot spune.

On 2/27/2017 at 7:58 PM, Căpșunelu said:

Recent am copiat 2 teme.

Sunt scârbit deja de moldovenii care vin pe forumuri românești și cred că li se cuvine totul.

COMMUNITY x FROM MOLDOVA

Stați în băncuța voastră acolo la voi, sau măcar nu mai furați de la români și apoi să vă dati drept autori.

Tema cu copyright-ul respectiv e leită AG, precum și V2 e leită WDS.

Posted
41 minutes ago, Alex6ndru said:

E meniul meu, maintitle meub5d15fc5b95f4441b0fc4e2eb6456d98.png

Designer adevărat, ce pot spune.

Sunt scârbit deja de moldovenii care vin pe forumuri românești și cred că li se cuvine totul.

COMMUNITY x FROM MOLDOVA

Stați în băncuța voastră acolo la voi, sau măcar nu mai furați de la români și apoi să vă dati drept autori.

Tema cu copyright-ul respectiv e leită AG, precum și V2 e leită WDS.

Temele actuale sunt downloadate de pe net si modificate de mine / nu sunt facute de mine !

Am mentionat ca sunt doar editate cu coduri css / template luate de pe alte siteuri.

• Moderators
Posted
13 hours ago, Alexandru C. said:

Păi, și atunci la ce să ne dăm cu părerea? Când o să faci ceva TU, atunci să ceri păreri. 

Toate temele custom de pe forumuri sunt făcute modificând tema originală sau alte teme disponibile. Nu stă nimeni să refacă toate template-urile cu toate codurile care trebuie a.î. să fie funcţional forumul.

Dacă te referi strict la partea cu idei luate de pe alte site-uri, atunci da.

Posted
1 hour ago, Courage said:

Toate temele custom de pe forumuri sunt făcute modificând tema originală sau alte teme disponibile. Nu stă nimeni să refacă toate template-urile cu toate codurile care trebuie a.î. să fie funcţional forumul.

Înțeleg foarte bine ce vrei să spui, însă atunci când el ia un skin deja editat de pe internet, îl pune pe site-ul său și nu îi schimbă aproape nimic, n-are rost să îmi dau cu părerea (zic eu).

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
11 hours ago, Courage said:

Eu aici m-as astepta la ceva gen IPSFocus unde sa aiba propia denumire prin spate la CSS macar, copy/paste poate oricare, dupa mine nu ar exista asemenea topicuri pe aici. Mai ales daca te astepti la reviewuri despre munca ce-a ce faci, fie ca este pentru portofoliu sau reclama.

Cum bine a spus si Dan, malware nu este o eroare, e mult mai grav decat o eroare, eu unu as incerca sa rezolv problema aia.

Inca o chestie ce imi atrage atentia este numele la domeniu, motivu stiu clar care este pentru a folosi acel domeniu, probabil nu mai ai ce face cu el, dar sincer la cat costa un domeniu in ziua de azi si daca tot vrei sa faci ceva anumit pentru a demostra la public, fie ca este portofoliu sau reclama cum am spus sus, as cauta un domeniu cu un nume mai potrivit.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
4 hours ago, Căpșunelu said:

Bataie de joc :) 
Puteti da t/c sau sterge acest topic.
Scuzati baieti.

Nu e bătaie de joc, doar îți spunem adevărul, ar fi mai bine dacă te-am minții spunându-ți că sunt frumoase temele pe care le editezi pentru a te face fericit? Persoanele care fac asta nu îți vor binele, nu uita.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

Posted
8 hours ago, Alexandru C. said:

Nu e bătaie de joc, doar îți spunem adevărul, ar fi mai bine dacă te-am minții spunându-ți că sunt frumoase temele pe care le editezi pentru a te face fericit? Persoanele care fac asta nu îți vor binele, nu uita.

Multumesc, o sa revin cu ceva original fara copy/peste :) , o sa fie Default editata.

Posted

UP !, am terminat tema.
Detalii:

• Tema default editata complet de mine.
  • Lasati reply pentru propuneri/critici/buguri.
  • Tema e beta, mai am mult de lucrat.

Aici : http://onewars.com/forum/

Edit: am uitat sa mentionez, post container am luat de pe play-arena v2, o sa schimb in cel mai scurt timp posibil, e in lucru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.