Jump to content

Recommended Posts

Posted

As dori și eu o recomandare pentru o firma de webhost care sa aibă următoarele cerinte:

Spațiu de stocare de la 1 gb pana la 5 sau chiar mai mare

Trafic lunar nelimitat

Baze de date mySQL

Sa pot plăti paypal

Și plata sa fie la luna nu semestrial sau anual.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• Moderators
Posted

https://www.mxhost.ro/ Am auzit păreri bune despre ei. Bănuiesc că au și plată lunară.

1 hour ago, Micul`wji said:

Trafic lunar nelimitat

Nelimitat nu oferă nimeni. Dacă nu țin cont de el până la un punct e partea a doua.

Posted
18 hours ago, Needless said:

îți recomand mxhost , deja de 4 luni la ei , nu aștept nici măcar 5 minute ca să-mi răspundă la tiket :))

Păi dacă ești singurul client, normal că răspund repede...

btw...eu zic să o lași moale cu firmele fantomă chiar dacă un un preț puțin mai redus, mai bine mergi pe ceva de încredere gen tni / krond / toolz

• Downvote 1

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
4 hours ago, Alexandru C. said:

btw...eu zic să o lași moale cu firmele fantomă chiar dacă un un preț puțin mai redus, mai bine mergi pe ceva de încredere gen tni / krond / toolz

mxhost numai fantomă nu pare. toţi care mi-au zis de el s-au declarat mulţumiţi.

Site-ul la care lucrez acum e găzduit de mxhost şi n-am probleme.

krond mi se pare overpriced; la tni ultima oară când am luat (acum 2 ani cred) dacă editam un fişier trebuia să aştept 5-10 minute până vedeam şi eu pe site efectele; acum poate nu mai au probleme.

Posted
42 minutes ago, Courage said:

krond mi se pare overpriced; la tni ultima oară când am luat (acum 2 ani cred) dacă editam un fişier trebuia să aştept 5-10 minute până vedeam şi eu pe site efectele; acum poate nu mai au probleme.

Păi dacă vrei ceva de calitate, trebuie să plătești și în legătură cu tni, nu, nu mai au probleme, ba din contra.

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted
4 minutes ago, Alexandru C. said:

Păi dacă vrei ceva de calitate, trebuie să plătești și în legătură cu tni, nu, nu mai au probleme, ba din contra.

Overpriced nu înseamnă neapărat calitate. Vezi apple.

Dar nu e cazul krond. Tot ce zic e că mi se par piperate preţurile la găzduire. (5 euro pe lună pentru 5gb spaţiu de exemplu). Site-ul unde e gazduit pctroubleshooting de ex are preturi la jumate.

Posted
5 hours ago, Alexandru C. said:

=))=))=))

Cum să scrii o asemenea prostie? Cum să fii atât de limitat și să recomanzi TNI, Krond sau Toolz când ei sunt pe ultimele locuri? Ai auzit de xServers, Easyhost sau MxHost? Sunt companii cu cifre de milioane de euro și zeci de angajați, măi...

MxHost există pe piață de vreo 13 ani și au peste 25.000 de clienți (realizezi măcar ce înseamnă 25.000 de clienți?!), pe atunci probabil tu erai la grădiniță de scrii o asemenea aberație. MxHost au oameni angajați care lucrează și în tura de noapte, dacă faci ticket la 3:00, la 3:05 ai răspuns și cu problema rezolvată. Te rog să faci un ticket la TNI, Krond sau Toolz și primești răspuns după 24 de ore. Despre ce vorbim...

Îți recomand cu căldură MxHost, site-ul meu este găzduit pe un VDS cu SSD și se mișcă excepțional. Să nu mai scriu de suport...

---

@Courage, Apple e în frunte datorită software-ul propriu care e adaptat după hardware-ul lor. Cercetarea costă. Dezvoltarea unui ecran Retina, unui sistem Force Touch, proiectarea termică, prototipuri, diverse soluții pentru orice componentă. Își fac singuri procesorul, probabil și camera foto. Își fac singuri sistemul de operare. Același lucru și pentru laptopuri, desktop-uri, tablete, ceasuri și ce mai produce Apple, toate acestea costă. Își construiesc în California un sediu mare cât Palatul Parlamentului. Costă și acela, dar e atât de mare pentru că au mulți angajați care nu doar joacă ping-pong ziua, ci muncesc la ceva. Dezvoltă, proiectează, construiesc procesoare. Fac marketing, asigură lanțul de distribuție, gestionează transporturi, evaluează mii de aplicații din AppStore, negociază cu operatorii telecom, actualizează site-ul, întrețin magazinul online, au avocați pentru procese, resurse umane, financiare și multe altele, ca o companie cu mii de angajați. Toate magazinele alea mișto, de sticlă, din SUA și restul lumii? Costă și ele. 

Însă asta e o altă discuție. :)

• Like 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
On ‎3‎/‎7‎/‎2017 at 11:32 AM, Alexandru C. said:

Ți-am spus că ești copil , și te bagi în seamă fără să ști  . 

Mxhost se pi*ă (scuză-mi expresia ) pe firme gen krond  suport 0  , tni prețuri super exagerate calitatea lasă de dorit .  

MXHost™ oferă din 2004 găzduire web premium ssd, garantată de ultimele tehnologii utilizate , cred că îți spune ceva .

Îți spun o firmă foarte bună cu suport 0 , această find btstelecom , o firmă cu servici de calitate , dar suportul 0 , așteptăm  uneori să-mi răspundă la un tiket aproape 24 de ore , ce mi se pare foarte mult. 

• Downvote 1
  • Moderators
Posted
On ‎3‎/‎7‎/‎2017 at 6:38 PM, Needless said:

Ți-am spus că ești copil , și te bagi în seamă fără să ști  . 

Mxhost se pi*ă (scuză-mi expresia ) pe firme gen krond  suport 0  , tni prețuri super exagerate calitatea lasă de dorit .  

MXHost™ oferă din 2004 găzduire web premium ssd, garantată de ultimele tehnologii utilizate , cred că îți spune ceva .

Îți spun o firmă foarte bună cu suport 0 , această find btstelecom , o firmă cu servici de calitate , dar suportul 0 , așteptăm  uneori să-mi răspundă la un tiket aproape 24 de ore , ce mi se pare foarte mult. 

Calm.

Nici nu am citit toata discutia voastra, dar eu nu as lauda atat MXHost, mai ales ca prima imagine din index e total gresita si reclama falsa pentru lume fara cunostinta probabil.

Pentru cine nu stie despre ce vorbesc, este o imagine de fundal cu cateva flori si o banda care separa imaginea in doua parti, in stanga spune "SERVERE FĂRĂ SSD" si in dreapta "SERVERE CU SSD".

That's bullshit 24/7. SSD-ul nu afecteaza aproape cu nimic loadu de imagini, mai ales ca fara SSD imaginiile pe un site nu se incarca in pixel-uri din anii 80 sau lent. A doua parte este viteza de load, daca ai net slab ca si client/user, poti sa intri pe site-ul de la nasa si tot se va incarca incet chiar daca ei probabil au mii de TB de SSD si probabil servere mai capabile decat tot MXhost-ul acela. Totul depinde de netul fiecaruia si netul de la firma de host mai ales, SSDu doar reduce eventual citirea de fisiere foarte foarte mari si atat.

Acum back to the topic, daca vrei firma serioasa, nu cumpara niciodata de la romani host, asta-i unicul meu sfat. Si daca sti sa configurezi un VPS dedicat, pret bun si performanta buna, gasesti la OVH.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Vorbim de românia aici , xservere /mxhost și multe alte firme cu renume , care au webhostul chiar foarte bun ,  

Și nu "calm" , m-am enervat puțin , că domnul Alexandru C , mă contrazice în fiecare topic , orice postez , imediat "comentează"  , mai îmi da și warn pentru asta . 

Dar na la gândirea lui "găzduire jocuri"normal că să gândit doar la tni/toolz/krond . 

Pentru cine nu stie despre ce vorbesc, este o imagine de fundal cu cateva flori si o banda care separa imaginea in doua parti, in stanga spune "SERVERE FĂRĂ SSD" si in dreapta "SERVERE CU SSD".

That's bullshit 24/7. SSD-ul nu afecteaza aproape cu nimic loadu de imagini, mai ales ca fara SSD imaginiile pe un site nu se incarca in pixel-uri din anii 80 sau lent. Adoua parte este viteza de load, daca ai net slab ca si client/user, poti sa intri pe site-ul de la nasa si tot se va incarca incet chiar daca ei probabil au mii de TB de SSD si probabil servere mai capabile decat tot MXhost-ul acela. Totu depinde de netu lu fiecare si netu de la firma de host mai ales, SSDu doar reduce eventual citirea de fisiere foarte foarte mari si atat.

Aici nu am cum să-te contrazic , pentru că nu mă pricep , nu are rost să port cu ține asemenea discuție  ;)) . 

• Downvote 1
  • 3 weeks later...
  • gaby changed the title to Recomandare webhost 5GB si trafic nelimitat?
  • 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.