Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, ieri am fost atenționat că nu poți să te înregistrezi pe forum pentru că nu îți apărea verificarea.Am rezolvat acum totul merge perfect!

Problema.jpg

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă așteptăm pe forum cu un cont și un share să știe lumea de existența noastră.

Oficial a fost inaugurată și pagina de facebook https://www.facebook.com/redgraphicsRO/

!!! Vedeți și anunțul de sus !!! - Ultimul anunț de pe prima pagină din acest topic!

Edited by PoseidonN
  • gaby changed the title to Review red-grapgics.com/forum

Posted

A fost adăugată categoria Dezvoltare Web cu sub-categoriile:

PS: Trebuie să fiți conectați pentru a vedea conținutul topicurilor.

Căutam:

1. Administratori
  2. Grafic Designeri
  3. Web Designeri
  4. Organizatori (AOTW/SOTW/BOTW/LOTW/ ș.a.m.d)
  5. Sponsori ( :drinks: )
  • gadeas changed the title to Review red-graphics.com/forum
  • Moderators
Posted

Si de ce trebuie sa fim conectati? Cand regulamentu spune clar:

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Decide daca vrei review-uri sau sa mentii continutu inchis in continuare. Daca niciunde nu pot vedea nimic sau imi blochezi 70% din forum, atunci din pacate nu prea avem cum sa ne dam parerea despre site.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)
23 minutes ago, gadeas said:

Si de ce trebuie sa fim conectati? Cand regulamentu spune clar:

• Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Decide daca vrei review-uri sau sa mentii continutu inchis in continuare. Daca niciunde nu pot vedea nimic sau imi blochezi 70% din forum, atunci din pacate nu prea avem cum sa ne dam parerea despre site.

Continutul este protejat de cei care nu se sinchisesc sa isi faca cont pentru a downloada ceva.

Tu teoretic vezi forumul in toata splendoarea lui.

EDIT: O să modific în această seară forumul și o să protejez linkurile.

Edited by PoseidonN
  • Moderators
Posted

Din pacate eu designu la posturi si subcategorii nu pot sal vad din cauza asta, deci nu vad tot forumu in splendoarea lui. Vad doar index-ul si gata.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, gadeas said:

Din pacate eu designu la posturi si subcategorii nu pot sal vad din cauza asta, deci nu vad tot forumu in splendoarea lui. Vad doar index-ul si gata.

Ti-am facut si tie pe plac, acum sunt accesibile si pentru guest.

Posted

Nu inteleg zonei "gratuite" si a "contra cost" din cate am vazut, la grafica ai mai multe categorii in gratuite decat in contracost. Si ce avantaje au cei care platesc daca-si posteaza portofoliile in "contra cost" ? Am vazut ca arata la fel, au acelasi display. Ba chiar categoria gratuita apare inaintea celei contra cost.

Posted
2 hours ago, VladOcs said:

Nu inteleg zonei "gratuite" si a "contra cost" din cate am vazut, la grafica ai mai multe categorii in gratuite decat in contracost. Si ce avantaje au cei care platesc daca-si posteaza portofoliile in "contra cost" ? Am vazut ca arata la fel, au acelasi display. Ba chiar categoria gratuita apare inaintea celei contra cost.

1.Zona gratuita este pentru cereri superficiale ca avatare/semnaturi iar cea contra-cost este pentru chestii care tin mai mult de ilustrator/after effects s.a.m.d

2.Ai inteles gresit, in zona contra-cost nu platesc oamenii sa isi posteze portofoliile.Acolo isi posteaza staff-ul portofoliile.

3.Categoria o sa fie mutata deasupra daca asta e un inconvenient.

Posted

Salut!
Ideea imi place.
Tema este destul de ok, insa cred ca mai puteati lucra la logo-ul forumului.
Imi place faptul ca folositi IPB 4, si sunteti in pas cu lumea comunitatilor.
Chenarul cu mesaj situat deasupra chat-ului da foarte bine, imi place ca nu este ceva curcubeu sau care sa iasa din peisaj.
Iconitele de la forumuri sunt bine alese.
Legenda este clasica siarata bine.
Sidebar-ul parca nu este din peisaj, cred ca aici mai puteai lucra.
Sectiunile sunt ok pentru acest proiect.
Vedeti ca la textul:
Căutăm Administratori/Grafic Designeri/Web Designeri/Organizatori (AOTW/SOTW/BOTW/LOTW/ ș.a.m.d. ,ati uitat sa adaugati la final inca o paranteza ).
Index-ul este simplu si profesional, imi place.
In concluzie, forumul este ok, iar este foarte buna. Succes in continuare!

• Upvote 1
Posted (edited)
5 hours ago, HazZaRD said:

Salut!
Ideea imi place.
Tema este destul de ok, insa cred ca mai puteati lucra la logo-ul forumului.
Imi place faptul ca folositi IPB 4, si sunteti in pas cu lumea comunitatilor.
Chenarul cu mesaj situat deasupra chat-ului da foarte bine, imi place ca nu este ceva curcubeu sau care sa iasa din peisaj.
Iconitele de la forumuri sunt bine alese.
Legenda este clasica siarata bine.
Sidebar-ul parca nu este din peisaj, cred ca aici mai puteai lucra.
Sectiunile sunt ok pentru acest proiect.
Vedeti ca la textul:
Căutăm Administratori/Grafic Designeri/Web Designeri/Organizatori (AOTW/SOTW/BOTW/LOTW/ ș.a.m.d. ,ati uitat sa adaugati la final inca o paranteza ).
Index-ul este simplu si profesional, imi place.
In concluzie, forumul este ok, iar este foarte buna. Succes in continuare!

Mulțumim de feedback.

Am editat mesajul de sus.

Logo-ul va fi schimbat dupa sarbatorile pascale iar sidebarul va primi un update major.

Edited by PoseidonN
Posted (edited)

tema e meeh, logo-ul e urat rau, ar trebui sa fie ceva profi ca doar e forum de design

ideea nu e rea

sa nu zici ca-s mereu hater, doc :))

Edited by snd
  • Upvote 1

USP

Posted
9 hours ago, snd said:

tema e meeh, logo-ul e urat rau, ar trebui sa fie ceva profi ca doar e forum de design

ideea nu e rea

sa nu zici ca-s mereu hater, doc :))

Nu mereu, cand vezi ca imi merge bine :)

Posted
24 minutes ago, Sebastian C. said:

A fost schimbat regulamentul acestei categorii și eu am uitat ? De ce nu-ți cauți tu puțin regulamentul în loc de sponsori și staff ?

Am adăugat și un motiv pentru UP!

Așa că nu te mai băga în seamă fără motiv :)

Posted
7 minutes ago, PoseidonN said:

Am adăugat și un motiv pentru UP!

Așa că nu te mai băga în seamă fără motiv :)

Prietene cât timp nu schimbi nimic la forum nu dai „UP” sau pentru voi regulamentul e prea greu de înțeles ? Data viitoare ai grijă să-l respecți.

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.