Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare ,

Vă prezint comunitatea DarkElite România , este deschisă cu scopul de a sprijini pasionați de gaming serioși .

Comunitatea este deschisă de 29 zile dar din anumite motive a trebuit să o reinstalăm de 2 ori ( nu că ne-am fi dorit ) cu aceste reinstalări am pierdut 200+ membri .

eu vă invit să vizitați comunitatea și să lăsați o părere , și dacă aveți propuneri pentru modificare ei pentru a ajuta să o ridicăm și pentru a ajuta pe restul .

Link: www.darkelite.ro 

Posted (edited)

Respect mare pentru voi ca staff-ul isi face cont si sunteti cea mai buna comunitate!!!!!!!!!!!!!!!

Inca se mai foloseste versiunea 3.4.x in 2017, aproape 2018. Trist.

Edited by f l o r i n
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, f l o r i n said:

Respect mare pentru voi ca staff-ul isi face cont si sunteti cea mai buna comunitate!!!!!!!!!!!!!!!

Inca se mai foloseste versiunea 3.4.x in 2017, aproape 2018. Trist.

Macar au licenta :)) 

Tema este de pe net , categoriile sunt la fel cum sunt pe majoritatea forumurilor , am vazut ca aveti ceva server ,succes in continuare

Posted
Just now, cyberdesign said:

Tema este de pe net , categoriile sunt la fel cum sunt pe majoritatea forumurilor , am vazut ca aveti ceva server ,succes in continuare

Hai ca esti glumet rau de tot, chiar am ras bine la reply-ul tau. NIMENI, dar NIMENI care zice ca are licenta pe 3.4.x minte de ingheata apa. Probabil o sa-ti explice alti, ultimul meu reply. Succes.

Posted (edited)
3 minutes ago, Needless said:

Comunitate abia infintata cu ipb 3.4.x si cu licenta ce gluma proasta .

1. Nu am spus că are licență .

2. Chiar are , dacă vrei îți fac poză :)

3 hours ago, cyberdesign said:

Mulțumesc, avem și noi o temă a noastră dar a ajuns pe internet și o folosim pe asta .

3 hours ago, f l o r i n said:

Hai ca esti glumet rau de tot, chiar am ras bine la reply-ul tau. NIMENI, dar NIMENI care zice ca are licenta pe 3.4.x minte de ingheata apa. Probabil o sa-ti explice alti, ultimul meu reply. Succes.

Nu cred că nimeni nu are licență IP.Board , dacă tu ai întâlnit comunități cu IPB nulled asta e altă parte dar nu toate comunitățiile sunt la fel ,

Edited by DarkElite
Posted
28 minutes ago, DarkElite said:

1. Nu am spus că are licență .

2. Chiar are , dacă vrei îți fac poză :)

Mulțumesc, avem și noi o temă a noastră dar a ajuns pe internet și o folosim pe asta .

Nu cred că nimeni nu are licență IP.Board , dacă tu ai întâlnit comunități cu IPB nulled asta e altă parte dar nu toate comunitățiile sunt la fel ,

Astept "Ss"  , eu fiind client ipb , nu pot descarca alta versiune decat cea mai noua aparut , cele vechi nu se mai pot descarca . 

Posted
20 hours ago, DarkElite said:

image.thumb.png.c594de43649611bba81e1432a497f8f6.png

Asta nu imi dovedeste ca ai licenta .  

18 hours ago, Jah Khalib said:

Tema mea veche de pe ustrike care mia facuto narf <3 , succes cu forumul arata bine.

Defapt e tema area-games .

• Like 1
Posted
On 08.11.2017 at 11:32 PM, Jah Khalib said:

Tema mea veche de pe ustrike care mia facuto narf <3 , succes cu forumul arata bine.

Hai că este tema care ți-a făcut-o ție =)) poate vrei să spui tema care a fost plagiată de pe area-games când eram pe 3.4.x, creditele aparțin de Shady nu e la narf :-? 

22 hours ago, Needless said:

Asta nu imi dovedeste ca ai licenta .  

Defapt e tema area-games .

Eu îs curios de perioada când a activat licența, că acea perioadă zice dacă are sau minte :)) 

Din ce văd comunitatea are probleme mari cu gramatica „Fondators” ? :)) poate „Founders” sau „Fondatori”, cine este marele geniu care a scris asta? :)) 

• Like 1
  • Haha 1
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.