Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut

Am decis sa deschid un nou proiect si anume https://mindfx.ro/

Acest proiect a fost deschis strict pentru a ajuta oamenii care au probleme cu site-urile lor , scripturile si asa mai departe, si pentru a avea o platforma unde sa poata comunica intre ei.

Pe partea de design mai este de lucru, recunosc , dar cred ca deocamdata arata destul de bine. Cu ajutorul parerilor sau sugestiilor voastre o sa pot sa modific design-ul pe placul vostru.

Pentru cei care au probleme cu accesarea site-ului , da-ti un clear cache la browser, am observat ca cei care au accesat domeniul in trecut cand avea alt detinator si host si acceseaza acum site-ul, sunt redirectionati in alta parte , aceasta problema se rezolva usor cu un clear cache.

Platforma folosita pe site este inca in versiunea beta deci este posibil sa apara buguri, daca gasiti un bug sau vreo eroare va rog sa ma contactati ca sa pot sa o rezolv cat mai repede.

Edited by HaLoGeK
  • Like 1

76561198125360838.png

Posted

Este bine gindit forumul , blockul cu Random Gif este foarte interesant , sper sa fie de multa durata .

Un lucru ce nu-mi place este limba engleza , sczuza ..

• Thanks 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
37 minutes ago, Gregory said:

Este bine gindit forumul , blockul cu Random Gif este foarte interesant , sper sa fie de multa durata .

Un lucru ce nu-mi place este limba engleza , sczuza ..

Platforma are plugin de schimbare limba dar inca nu este adaugat, o sa fie adaugat cat de curand doar ca mai am de lucru la el. Mersi pentru parere

76561198125360838.png

Posted (edited)
1 hour ago, Roberth said:

De ce subiectul este in limba engleza, iar descrierea in limba romana? 🤨

Un proiect asemanator am si eu dezvoltat, dar pe un forum privat.

Am modificat titlurile , initial am vrut sa pun numai titluri in engleza ca sa atrag si trafic strain , nu numai trafic din romania.

Edited by HaLoGeK

76561198125360838.png

Posted

Am accesat site-ul de pe telefon si cand  incerc sa dau scroll right/left pe categorii nu merge, dar inafara lor da.

Frumos design 😍

Posted
56 minutes ago, dOc MFX said:

Am dat domeniul pe mainile unui om capabil, succes cu proiectul.Se prevede un viitor bun pentru mindfx 💪

Mersi , sper si eu ca acest proiect sa aiba succes, acum cu timpul o sa vad

5 hours ago, cosminP said:

Foarte frumos ceea ce ai facut @HaLoGeK 

MULT SUCCES!

Mersi pentru parere

9 minutes ago, Xep said:

Am accesat site-ul de pe telefon si cand  incerc sa dau scroll right/left pe categorii nu merge, dar inafara lor da.

Frumos design 😍

Mersi pentru parere , nu m-am concentrat asa mult sa fac design-ul pe telefon , o sa incerc cat de curand sa repar bugurile de pe telefon.

• Like 1

76561198125360838.png

Posted

Am facut cateva imbunatatiri la design si am adaugat cateva lucruri:

• A fost adaugata o lista de membri https://mindfx.ro/users
  • A fost imbunatatit site-ul pentru un SEO mai bun
  • A fost adaugat un sistem de ranking https://mindfx.ro/rankings
  • A fost adaugat in sidebar un block cu vizitatori
  • A fost modificata pagina de register, acum cand iti faci cont o sa iti ceara varsta si sexul
  • Am modificat cateva elemente pe telefon, acum arata mai bine site-ul de pe telefon , inca nu este terminat.
  • Au fost adaugate 3 butoane sub header pentru a ajuta utilizatorii noi.

76561198125360838.png

Posted
7 minutes ago, Roberth said:

404 Not Found

Looks like this page could not be found.

Nu cred ca sunt clarvazator ca sa stiu unde iti da eroarea.

Daca iti da la site e de la tine , dai un clear cache la browser. Si daca iti da la paginile spuse in update inseamna ca nu esti logat

T0QieqX.png

76561198125360838.png

Posted

Am facut un mini update pe forum , am facut cateva imbunatatiri si am integrat chat-ul de pe serverul de discord pe site

gD7xpbP.png

• Like 2

76561198125360838.png

Posted
1 hour ago, Whiskey Gtv said:

Well, there was an error.

j1iqza_SQn6jWINi0JjMiQ.png

Poate fac eu ceva gresit, poate trebuia sa fie un drop-down in locul unui text box..

Era un conflict intre 2 pluginuri , am scos varsta si sexul de la register pana rezolv aceasta problema, mersi ca ai raportat problema

• Like 1

76561198125360838.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.