Jump to content

Păreri despre DarkHost.Ro

Recommended Posts

Salut ,

La ultimul topic cu care ceream pareri despre DarkHost am primit multe hate-uri si comentari aiurea si am decis sa revin cu un nou topic in care va cer parerile dupa ce am rezolvat unele probleme sa zic asa .

Deci , vizitati : www.darkhost.ro si spuneti-mi parerea dumneavoastra si daca aveti sfaturi sa-mi dati , cum am zis si in topicul precedent , accept hate-ul ;)

• Like 3
  • Thanks 1
  • Downvote 1

2 hours ago, Needless said:

Servici de proasta calitate, firma fantoma/neseriosi si nu trebuia in pana mea sa-ti chemi toate slugile sa comenteze la topic, de ce ne mai ceri parerea?  daca tu ai adus deja 5 persoane sa te recomande ? rugandu-te de ei ? 

Frate asta e parerea mea nu m-a chemat nimeni  daca vrei iti dau site-ul in pm sa vezi mie imi place cum se misca deci na

Edited by Sn!k3rs

In primul rand nu stiu ce calitate au serviciile voastre dar nici nu imi pasa deoarece din start imi dau seama prin prezentare de 2 lei.Deci mentalitatea fondatorilor si a staff-ului nu este deloc matura.Pe langa asta ai chemat 3 oameni sa te recomande care, 2 cu 1 post si unu cu 9 + snikers care probabil a cautat pe net " Cheap Webhost ".

Pe langa asta nume neinspirat, denota faptul ca dintr-o comunitate de samp cu nume darkrage, darkelite, dark... ati scos si voi darkhost, ca ati dat de o firma ce ofera la randul ei pachete pentru reselleri.

• Like 1
  • Haha 1
  • Downvote 1

WWW.TECTONICPX.COM [ Professional Web Design Services ]

12 hours ago, Needless said:

Servici de proasta calitate, firma fantoma/neseriosi si nu trebuia in pana mea sa-ti chemi toate slugile sa comenteze la topic, de ce ne mai ceri parerea?  daca tu ai adus deja 5 persoane sa te recomande ? rugandu-te de ei ? 

De zici ca este firma fantoma daca sunt licentiat in toate punctele de vedere si este firma de schisa ?

Ai zis ca am servici de proasta calitate ? Demonstreaza :)) Ai avut servici de la mine si nu a mers ceva ? Eu nu cred , iau toti clienti care ii am la ora actuala sau fac poze la ticketele mele si nimeni nu s-a plans de serviciile oferite . Asa ca nu comenta aiurea .

9 hours ago, dOc MFX said:

In primul rand nu stiu ce calitate au serviciile voastre dar nici nu imi pasa deoarece din start imi dau seama prin prezentare de 2 lei.Deci mentalitatea fondatorilor si a staff-ului nu este deloc matura.Pe langa asta ai chemat 3 oameni sa te recomande care, 2 cu 1 post si unu cu 9 + snikers care probabil a cautat pe net " Cheap Webhost ".

Pe langa asta nume neinspirat, denota faptul ca dintr-o comunitate de samp cu nume darkrage, darkelite, dark... ati scos si voi darkhost, ca ati dat de o firma ce ofera la randul ei pachete pentru reselleri.

In primul rand detin DarkElite.Ro si DarkTracker.Ro asa ca de acolo mi-a venit DarkHost , nu inteleg ce legatura are numele ;) Daca mie imi place sa pun "Dark" in tot cred ca e problema mea ...

Si nu , nu nu vand servici de la alte firme , am resseler pentru plati , si ce vand de la alte firme sunt domeniile , in rest toate le am pe dedicate ;)

3 hours ago, Courage said:

Nu merg link-urile Privacy Policy, Termns (??) & Conditions din footer. Personal as evita.

Adevarat , uitasem sa fac termeni .... Imi cer scuze am sa ii fac cat de curand posibil .

Ziceati ca mi-am chemat catelusi , nu mi-am chemat pe nimeni ;) Nu sunt dresor de caini sa chem caini sa comenteze 

Poftim si recomandari de la persoane pe Facebook : https://imgur.com/a/mFUk70a

O firmă fantomă =)) n-ai bani să plătești taxa pe România de ți-ai trecut adresă de Anglia ? Am și eu o întrebare, cum vinzi tu o licență NPL ? =)) Realizezi că asta e cea mai mare minciună ? Licența NON-PROFIT este verificată și nu se oferă așa aiurea doar că o ceri tu :))

• Like 1
  • Downvote 1

4 hours ago, Sebastian C. said:

O firmă fantomă =)) n-ai bani să plătești taxa pe România de ți-ai trecut adresă de Anglia ? Am și eu o întrebare, cum vinzi tu o licență NPL ? =)) Realizezi că asta e cea mai mare minciună ? Licența NON-PROFIT este verificată și nu se oferă așa aiurea doar că o ceri tu :))

1. Ce firma fantoma ca ma dispeati deja cu asta =))

2.Unde am inregistrat firma zic ca e problema mea ...

3. Arata-mi si mie unde zice ca vindem licenta NPL ? Daca te uiti mai bine scrie urmatoarele "Atenție ! Nu oferim licență ATPH la serverele de TeamSpeak3 găzduite de către noi , dacă aveți dumneavoastră ne contactați si o instălam , dar in schimb vă oferim licență NPL !!!"

Scrie cumva ca vindem licenta? Nu ! Scrie ca le oferim , adica mai exact ca ii ajutam cu acea licenta cum nu avem posibilitatea sa le oferim licenta ATPH . Sau trebe sa scriu mai explicit pentru astea mai grei de cap ? 🤨

On 8/13/2018 at 9:30 PM, Needless said:

pleaca ba cu site-ul tau de 2 lei, daca era ceva de durata se facea pe romania nu pe uk, unde din ce am auzit ca ti-o faci gratis in 5 minute

Si nu iti mai chema slugile sa comenteze la topic, ca te faci dracu de ras, opss deja te ai facut :)))

Ma , ce sa zic , daca iti faci firma gratis pe UK e buna treaba =)) Fa-ti si tu , si daca website-ul este de 2 lei ne mna , la fel  .

Edited by Courage
mai usor cu jignirile

On 8/13/2018 at 9:32 PM, DarkElite said:

Ma , ce sa zic , daca iti faci firma gratis pe UK e buna treaba =)) Fa-ti si tu , si daca website-ul este de 2 lei ne mna , la fel  .

Cum explici ca abia si au facut cont si, fix pe tine de recomanda  ?  :)))

Edited by Courage
quote cu jigniri..

Simplu , pentru ca am dat mesaje in lista de pe facebook sa dea com aici cu parerea despre darkhost ;) Vrei si screenshot ca nu m-am milogit sa comenteze ca e firma buna sau altceva ?

Ete , sa nu zici ca i-am chemat sa dea cu pareri bune sau din astea sa incheiem subiectul cu "Slugile"

-> https://imgur.com/a/4v2zEZK

3 hours ago, Needless said:

Pai de ce i-ai chemat ? de ce mai ceri pareri ? daca ti ai chemat prieteni sa-ti raspunda la topic ? :))))

Ho ma nebunule , ca am dat la toti gameri din lista =))

1 hour ago, strongtaz said:

Nu recomand, firma detinuta de Mirc aka copilu' de peste 20 de ani care a ramas la flood

Asta va vinde renumitu' Darkhost 🤣

https://bungeecloud.org/vps.html

Eu inteleg ca vrei sa pacalesti si tu o paine dar totusi...

Alte informatii.

Si daca am dedicat de la gazduire jocuri si dedicat OVH cat imi dai ? Nu sunt Mirc sunt celalt baiat care intretine firma .

Nu de alta dar comentati aiurea :) Adevarat la inceput am vandut prin intermediul VPS-uriilor SinusBoT sau chiar TeamSpeak3 . Cred ca majoritatea incep cu vps-uri , dar daca acuma am dedicate ce imi dai ?