Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
On 5/18/2023 at 12:35 PM, Sebastian C. said:

Da, chiar n-am habar ce să zic, prea multe romane scrise pe degeaba, o discuție de genul ăsta putea avea loc în particular deșii nici acolo nu-i văd rostul. La început @Juliano Dillon cât și @dOc MFX și-au exprimat părerea din punctul lor de vedere ( nimic contrar regulamentului până acum ca unul dintre ei doi să primească ban ).

Teoretic tot ce am pus pe hide deja se încadrează la off-topic, +1 warn pentru toți implicați nu ? 

Las persoanele mai mari în grad să decidă dacă se vor aplica sancțiuni @Courage / @gaby ( we need you chief, începe anarhia aci )

Distinse salutări și respectele mele, chit că nu fac parte din comunitatea SIDERS am fost unul dintre cei "the first 9" și am să las acest comment cât și pentru viitoarele replici care vor veni cu timpul din partea unora ce nu pot sări peste niște momente.

Practic vorbind niciunul nu a adus o critică constructivă asupra comunitățîi despre design-ul ei și totuși au fost lăsăți în largul liber și la fel pupați pe frunte, s-au luat amândoi de faptul că numele a fost "furat" și că un background a fost la fel furat (fără nicio dovadă la argumentare colegul meu @Ștefan A. a primit o poză cu o suzeta în schimb, din păcate am .psd la el și va asigur eu că nu este furat).

Personal n-am nimic cu Juliano este singurul din acest duo care a putut să își argumenteze cele spuse

Off-topicul era deja început atunci când s-au legat de un alt proiect la care nu să cerut părere și nici nu are treaba cu comunitatea în sine. Încă odată, luați-va mentalitatea asta limitată din 2018-2019 în care slăviți două persoane care nu va știu absolut deloc și nici nu au schimbat două vorbe cu voi căutați pe Behance sau Dribbble și veți vedea acelaș lucru în 500 de părți diferite.

Va salut și va respect, dragi mei originali (:D)! 

Edited by Courage
jigniri

steam // last.fm // anilist // spotify // portfolio
most of the time i spent listening to music and produce music.

• Moderators
Posted
On 5/18/2023 at 12:35 PM, Sebastian C. said:

Las persoanele mai mari în grad să decidă dacă se vor aplica sancțiuni @Courage / @gaby ( we need you chief, începe anarhia aci )

Eu m-am pierdut printre rânduri și m-am plictisit să mai urmăresc firul :)).

Bla bla bla X a copiat de la Y de acum nu știu câți ani, bla bla bla ... nu suntem aici să judecăm cine a copiat de la cine și nici nu ajută cu nimic ... nici nu e ăsta scopul ariei. Fiecare e liber să pună pe site-ul lui ce vrea (pentru chestii legale de copyright vă puteți adresa organelor competente :)). 

Anyway:

• Fără offtopic / flame ... 
  • Fără jigniri.
  • Dacă vedeți că un post încalcă regulamentul, folosiți butonul Report ...  

Altfel trecem la împărțit premii.

• Like 2
  • 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Doamne cat ati scris aici si cat hate nervos, si mereu aceleasi persoane din trecut.. :))

On 6/18/2023 at 2:13 PM, Laur. said:

@Artick redeschizi comunitatea? Ne jucam putin ca pe vremuri ;)

nu ai cu cine, noi am incercat ceva din nostalgie dar timpul, varsta si viata reala in sine ne opreste sa continuam proiectu`

Maine poimaine re/deschidem csrullz =)) 

@eternitystarkill e un fost tovaras de-al nostru

• Like 1
  • Upvote 1

ECILA.RO gaming network

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.