Jump to content

Cosmin D

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Cosmin D

  1. Vand servicii de design in adobe photoshop si illustrator. Mai jos puteti vedea cateva din creatiile mele (am reinstalat windows si atat am facut in 2 zile): https://imgur.com/a/EHEnI Ma puteti contacta printr-un PM, verific zilnic acest forum! (toate creatiile le fac de la 0 pe comanda, editari poze, avatare, psd-uri, rendere, icon-uri personalizate, f-icon-uri,) Preturi incepand de la 1.5E (depinde de ceea ce doriti!)
  2. Salut! M-am hotarat sa imi fac un forum auto (probleme, resurse, tips & tricks, discutii, etc.) si am eu cateva nume in minte dar nu prea sunt multumit de ele si as vrea sa mai aud si niste variante, cele mai bune sunt luate deja. Daca ati putea sa imi recomandati o firma de hosting (web host si domeniu ".com") buna v-as fi recunoscator. Va multumesc!!
  3. @Gregory Am spus ca limba romana o sa vina intr-un update viitor.
  4. Jocul Race-Game ( www.race-game.tk ), am pornit de la o platforma de genul cu foarte multe buguri, am rezolvat foarte multe dintre ele, este un joc online, in browser in care iti construiesti masina, iti upgradezi masina ( o tunezi ) si te poti intrece cu prietenii, nu este un joc 3D, este un simplu joc, un fel de Tycoon, parerea mea este ca am avut o idee buna si mie unul imi place, puteti creea un cont la Sign UP si sa va logati cu acesta pentru a vedea ce fel este jocul, va las sa descoperiti singuri. In joc sunt 49 de masini, 6 soferi, 7 tipuri de piese a cate 17 piese in total ( la care se upgradeaza nivelul primind anumite beneficii: stabilitate, viteza si acceleratie), 9 job-uri de unde iti poti castiga banii ( poti face bani si din job-uri nu numai din curse contra playeri), si nivele, unde nivelul maxim este 25 ( ai nevoie de 2500 de curse pentru a atinge acest nivel). Jocul beneficiaza si de un chat live unde poti vorbi cu jucatorii, momentan site-ul este in limba engleza, intr-un update apropiat se va adauga si limba romana. In principiu jocul nu este unul complicat dar nici unul simplu, Pentru fiecare cursa se foloseste o canistra de benzina (10 disponibile, extra 20 pentru cei V.I.P) Interfata de cumparare a unei masini arata astfel: Meniul de cumparare a pieselor: Interfata unde poti vedea nivelul de upgradare, ce iti ofera piesa si pretul acesteia: Cand pierzi o cursa apare mesajul urmator: Meniul de Race arata asa: Jocul mai beneficiaza si de o banca unde iti poti depozita banii. Platforma are un meniu simplu, pe acesta aflandu-se toate lucrurile de care aveti nevoie : Jocul are foarte multe lucruri complexe pe care va las sa le descoperiti singuri, daca va place astept o parere si sa faceti un cont sa ne distram si jucam impreuna!
  5. Da-mi un PM, te pot ajuta eu cu toate si cu multe alte sfaturi! @Gregory
  6. Frumoase, continua, creatiile tale sunt foarte complexe si arata super!
  7. Primul lui goal a fost 1337 acum am auzit de altul 2000 sau ceva de genul, oricum baiatul e din Qatar, lui Colo i-a dat 1337 de E
  8. Sincer, mie imi place tema, in schimb mai merg unele modificari pe la culori si un logo mai complex. Este una frumoasa si aranjata, succes cu forumul!
  9. Tema de nota 20, aranjata si perfecta, este excelenta se potriveste cu tot ce se afla pe forum.
  10. Are un design simplu si atragator care mai necesita mici modificari: -Logo nou. -Meniu imbunatatit, aranjat -Mult prea incarcata cu unele texte inutile ( mai trebuie aranjata) Asta e parerea mea despre tema, daca te hotarasti sa modifici ceva si ai nevoie de ajutor astept un PM!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.