Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Era la cele 2 căsuţe din Sidebar cu "Evenimente calendaristice viitoare" si " x Birthday(s) today" în AdminCP o setare să apară numai dacă sunte evenimente calendaristice sau zile de naştere în acea zi. Dacă nu sunt, pur şi simplu nu apar căsuţele.

E zic că s-ar mai economisi ceva spaţiu pe acolo...

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Cred ca ar fi bine sa acordam o mai mare atentie jocurilor forumiste.

Am o idee de concurs ce are originile pe fostul forum unde am activat.

La acesta existau si premii care in cazul nostru ar putea fi :

Locul 1 - Veteran

Locul 2 - Helper

Locul 3 - Custom Title,etc.

Ce spuneti?

Posted

Desigur,aceste premii erau date celor 3 castigatori.Concursul este lunar,numindu-se Song Of The Month {S.O.T.M}.

Asa cum probabil va-ti dat seama este vorba de un concurs musical.

Fiecare membru cu peste 40 de postari are voie sa participle cu o piesa,dupa preferinte.

Concurentii se vor inscrie pe parcursul unei saptamani,urmand ca la sfarsitul fiecarei luni,membrii participanti sau nu,sa voteze o melodie care le place.

Este interzisa autovotarea.In urma acestor voturi se vor desemna 3 castigatori,premiile fiind distribuite ca mai sus.

Posted

Fara premii nu are nici un farmec,tot ce-am face ar fi sa postam ca aici : 

In plus,eu stiu de la orele de Lb.Romana ca prin definite cuv. 'concurs' implica si premii ca altfel nu mai e concurs,e act de caritate,desi cred ca deja derivam de la suiect.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.