Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Off-Topic: 5000 Posts, 0 Warning points :-w Îmi vine să-mi sparg capul, eu am 200+ și un warn de la Courage. Nu se poate să fie cu expirare peste 30-60 de zile? Vă rog :o3

Eu le scot daca a trecut o luna.

Posted

@Gods: da :- , si pe al tau, si pe ale lui Kennzo care cred ca vrea sa te ajunga la numarul de posturi in cateva zile. Sunt cateva posturi aici care nu au nicio legatura cu titlul topicului. Nu am mai zis nimic, ca dupa aia zice ca am ceva cu el.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In principiu, nu. Se poate face cerere doar cand se ajunge la gradul de Ambasador. Daca totusi se observa ca utilizatorul are cunostinte, vointa si este suficient de matur pentru a modera o categorie, se poate trece peste conditia amintita mai devreme.

Păi ziceai că-mi dai Moderator la secţiunea Adobe Photoshop. Răule :(

• Upvote 2
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

O scurta intrebare.

De ce nu avem "Cereri Rank" pe forum? stiu ca nu sunteti o comunitate de gaming! :((

Nu are nici un rost , la un anumit numar de posturi treci de la un grup la altul pana ajungi la Ambasador . Cand ai ajuns in grupul Ambasador ai acces la sectiunea dedicata staff-ului si acolo ai un topic in care poti aplica pentru gradul de Moderator sau pentru a obtine acces pe o categorie unde activezi zilnic.

• Upvote 1
  • 1 month later...
  • Moderators
Posted

Ai cazut la matematica nu? Sau posturile care le ai adunate pana acum nu se pun? :))

Mai ai de facut 4.848 posturi.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 1 month later...
Posted

Am sa incerc sa tin "evidenta" pentru gradul de +Helper. :)

Tu pentru gradul de Helper lucrezi pe forum? Vezi că nu ești ca pe SA:MP, ai postat în strună până acum, după reputație se vede :))

Nu are nici un rost , la un anumit numar de posturi treci de la un grup la altul pana ajungi la Ambasador . Cand ai ajuns in grupul Ambasador ai acces la sectiunea dedicata staff-ului si acolo ai un topic in care poti aplica pentru gradul de Moderator sau pentru a obtine acces pe o categorie unde activezi zilnic.

Eh, acum și tu, zilnic... Nici Courage nu activează zilnic la IP.Board, noi din joi în paști postăm vreo creație la cererile de la Adobe Photoshop, Terror mai postează din când în când la English Corner... Doar gade face ce face, dar nici nu prea are nevoie de gradul de Moderator la secțiunea IP.Board :))

Îmi place ideea lui Courage cu Senior Members :-bd

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

- mai cateva post-uri si ma fac veteran. :ro:

Păi uite un motiv de ce îți scade ție atât de multă reputație, decât warning point, mai bine -3 rep.

Îl propun pe Courage în VIP. Aș propune mai mulți, dar el este printre primii care s-au afișat fideli și activi pe forum.

• Moderators
Posted

Îl propun pe Courage în VIP. Aș propune mai mulți, dar el este printre primii care s-au afișat fideli și activi pe forum.

Dar.. îmi place portocaliu :(

Pfoai, am uitat de statuie.

Goh a primit statuie la 5000 posturi. Pe mine m-aţi uitat :( Răilor. Huoo.

Doamne ce păcătoşi. Huoo. Ferească Dumnezeu!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.