Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mi se pare interesant de stiut cum ati ajuns pe forum.

Din motoarele de cautare? V-a spus un prieten ? Ati vazut pe alt forum vreun membru de-al nostru ?

Asteptam sa ne spuneti :pct2:!

P.S: Am vrut sa sterg doar ultimele doua posturi (care trebuiau sterse pentru ca au fost mutate intr-un alt topic) si am sters din graba (n-am fost atent ce selectez) tot topicul :bag:. E cea mai simpla metoda de restaurare...

• Thanks 1
  • Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Salutare! in cate imi mai aduc eu bine aminte ,acuma 5 ani de zile,stiu ca pe la inceputul lui ianuarie 2007 mi am pus internet si pe la o saptamana si ceva,cautam eu pe net despre calculatoare ,programe si din fericire am ajuns aici,pe forum .M-i se paruse destul de interesant,mai ales ca abia fusese proaspat deschis forumul si din acea clipa am inceput sa fiu si eu printre voi.Adevarat acuma in ultima perioada,nu prea am mai intrat asa des,dar recunosc ca mie dor de unii dintre voi,se stiu ei cei pe care iam cunoscut personal sau mai putin personal.

• Upvote 1
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Eram incepator in domeniul IPB si nu stiam ce site-uri sunt IT ,dar un prieten mi-a povestit de forumul PCTroubleshooting ,ca te ajuta la greu cand tu nu stii si de atunci am prins drag de PCTroubleshooting :D:)) .

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Buna, ma numesc frank si as dori sa pun si eu o intrebare, poate cam prosteasca, dar nu ma prea pricep in it, daca asta poate sa fie o scuza, problema ar fi urmatoarea, am un sistem cu procesor de 3 00 ghz si memorie de 1 gb pe care as fi vrut sa il folosesc la videochat, dar mi sa spus ca am cpu prea incet si memorie insuficienta, daca ar putea sa imi spuna cineva ce optiuni am ca sa functioneze la parametri optimi, multumesc. 

Posted

mie mi se pare destul de ok... nu stiu care sunt cerintele unui astfel de chat dar ma gandesc ca e mai importanta conexiunea la internet sa fie de calitate decat cat e de puternic cpu-ul

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Cautam o comunitate unde sa pot primii raspunsuri la problemele aparute pe un forum , si am dat peste :pct2:

Administrator

ArenaCore Romania

Daca te-am ajutat da-mi un Black_Thumbs_Up.png

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mi-a trecut prin minte ca ar trebui sa am cont pe un forum care se ocupa de IT, in caz ca am nevoie de ajutor.Am scris pe google it forum/pc forum si pctroubleshooting a fost primul sau al 2-lea rezultat

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Pai din dorinta de a invata mai multe despre IPB , Css , C++ , C , etc , am cautat un forum / site care are un suport ok pentru acest lucru si asa v-am gasit .

Dar si Courage mi-a spus de voi :) .

*Imi stii numele , dar nu si povestea.

*Ti s-a spus ce am facut , dar nu si prin ce am trecut.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.