Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mie nu imi merge forumul , antivirusul il ia ca fiind un virus si inchide conexiunea.

Nu cred ca ai antivirus bun ;) si sunt fondatorul si nu are nici-un virus , folosesc Microsoft Security Esentials + key original pentru IPB asa ca nu este nici-o problema . Daca folosesti avira , stiu rezolvarea schimba-l! :)) Si numai userii inregistrati pot vedea topicurile , s.a.m.d .

• Moderators
Posted

Da..

Tema 100% facuta de tine, cum sa nu..  wtf  Click

Despre key nici nu credca are rost sa zic ceva, stim toti ce keyuri *originale* folosim majoritatea din romania.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu cred că era nevoie să-ți promovezi comunitatea acum, deoarece văd că nu prea ai făcut nimic la aceasta. Tema cu un logo pe el, un f_icon și gata. Nu se face așa. Faci forumurile, topicurile necesare, apoi îi dai drumul. După aspect, eu nici să aud de comunitate nu aș vrea. Oricum, spor la lucru dacă vrei s-o ții în picioare.

Off-topic: nu știam că poți să-ți promovezi comunitatea pe PCT :))

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.