Jump to content

Iphone 6 Si Iphone 6 Plus Au Fost Lansate. Detalii Si Specificatii!

Recommended Posts

Posted

Asteptarea a luat sfarsit, evenimentul Apple, si el, iar detaliile oficiale despre iPhone 6 pot fi descoperite in cele ce urmeaza, asta daca nu cumva le-ati aflat deja din transmisiunea live stream. Astfel, vor fi lansate doua versiuni, una de 4.7 inch care se va numi simplu, iPhone 6, si una de 5.5 inch care se va numi iPhone 6 Plus. Rezolutia ecranului este de 1334 x 750 cu 326 ppi pentru versiunea de 4.7 inch in timp ce versiunea superioara va dispune de un ecran Full HD si 401 ppi. Sistemul de operare va fi desigur iOS 8 (ce va ajunge pe toate modele de iPhone de la 4S in sus, inclusiv), procesorul este un A8 pe 64 de biti fabricat intr-un proces tehnologic de 20 de nanometri, o dimensiune mai mica si o eficienta energetica crescuta. De asemenea, coprocesorul de miscare M8 a fost si el imbunatatit.

Aautonomia noului terminal va fi de 14 ore pentru convorbirea 3G, fata de 10 ore la iPhone 5S.

pGhQfYp.png

Din punct de vedere al conectivitatii, iPhone 6 si 6 Plus vine cu 4G / LTE, suporta VoLTE (tehnologia de voce pe 4G) drept pentru care nu se va mai schimba pe 3G pentru apeluri.

Camera foto este tot de 8 megapixeli, dar oficialii spun ca senzorul este mai mare decat la iPhone 5S.

Preturile vor pleca de la 199 de euro pentru versiunea de 16GB la abonament, iPhone 6 Plus de 16 de GB va incepe de la 299 euro la abonament, iPhone 6Plus de 64GB (399 euro) si 128Gb la 499 euro. In Romania :ro: telefonul este asteptat la un pret de 4500 de lei la liber.

Foarte interesat de precizat mai este si faptul ca Apple vrea sa renuntam la cardul bancar si sa purtam doar telefonul in buzunar, asa ca promoveaza platile mobile prin intermediul NFC, confirmarea efectuandu-se cu degetul pe TouchID (datele fiind stocate probabil pe cipul securizat unde este stocata si amprenta utilizatorului).

P.S: iPhone 6 are 6,8mm grosime, iPhone 6 Plus are 7,1 mm grosime in timp ce 5S are 7,6 mm.

P.S 2: Livrarile telefoanelor vor incepe din 19 septembrie 2014.

P.S 3: Odata cu iPhone 6, Apple a anuntat si un ceas:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

iOS 8 a fost lansat pentru developeri in Beta. Pe 17 Septembrie vom primi updateul.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Nu credeti tot ce se mananca pe internet. Da "NFC payments" era de mult pe Android. Dar asta nu inseamna ca telefonul e de 2012. Astia-s hateri androizieni :troll:

Sustin ce spune Courage !

Singura problema cu iPhone-ul pe care o am eu e ca.... E SCUMP IN PANA MEA !

Posted

Nu dau 5000 de lei pe un iPhone nici să fie singurul telefon de pe lumea asta .

Am fost azi la un mini - shop și am văzut la 600 RON un tel . numai bun pentru mine .

Posted

Then , no thanks .

​Acela de ți - am spus eu era la liber ...

Mi-am dat seama. Eu zic că dacă faci și tu o investiție, îți iei un telefon foarte bun (că la ora actuală, Galaxy S4 mi se pare că face parte în Top 10 cele mai bune telefoane), ieși mai convenabil decât să dai minim 3500 de lei pe un telefon care arată ca dracu, scuzați-mi expresia.

Posted

Aia da . 

:| 

Dar și - așa ei nu cumpărau tel . Apple pentru inovație , ci doar pentru logo - ul companiei ...

Nu cred că e mai bun cumva acest I6 / I6 + decât un Android de top , fabricat acum 1 an ...

Posted

Aia da . : )

Dar și - așa ei nu cumpăra tel . Apple pentru inovație , ci doar pentru logo - ul companiei ...

Nu pot sa zic ca e mai bun cumva acest S6 / S6 + decât un Android de top , fabricat acum 1 an ...

Într-un fel e, adică procesor mărit, RAM mărit, ecranul zici că mi-am pus un televizor în telefon... dar prețul tot este prea mare pentru ce fac ei. Vorba ta, ei mai mult cumpără telefonul pentru logo.

Dacă vor logo la telefon, sunt niște apțibilduri în piață și să le pună și pe frigider dacă vor, sau dacă vor telefon există la 250 RON

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.