Donboo Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Cat valoreaza tema celor de la www.RedzMax.com? (sper sa nu fie considerata reclama intrebarea mea...)
Moderators Solution Courage Posted September 10, 2014 Moderators Solution Report Posted September 10, 2014 Nu-s cine ştie ce modificări de la carbon red. 1 1
FerNaNd0. Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 daca vrei sa o cumperi ti-o dau eu. In jur de 5euro, Valoareaza 10! 3 http://lowstrike.net
Kennzo Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Ideea e cã RedzMax nu a modificat cine știe aceea tema ( Carbon Red , dupã cum menționa și Courage, mai sus ) .. Din punctul meu de vedere cã a schimbat puțin header-ul cum au vrut ei / f_icon_read și eventual aspectul casetelor și viziunea din topic , asta nu înseamnã cã este vreo temã wow! .. Sper sã nu fac reclamã sau sã fiu banat, dar dacã vrei sã vezi o temã cu adevãrat tare , vezi Wlg.ro , dar și FORUM.agamers.ro ... Mult succes!
+Vlăduț Rădulescu Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Dacă vrei, mai bine cumperi o temă originală, gen Carbon Red/Blue, Deflection, etc., decât una deja editată. Este posibil ca ce au făcut ei să aibă multe buguri și să înjuri și de neamuri, și de morți și de mai știu eu ce că ai dat banii degeaba pe o temă.
Moderators gadeas Posted September 10, 2014 Moderators Report Posted September 10, 2014 Sa nu repet ce a spus toata lumea, daca nu vrei sa dai bani, inveti putin HTML + CSS si poti edita cum vrei tu, totul find gratis. Dar pana la urma, poate intrebarea nu a fost pentru a cumpara ceva, ci doar pentru a evalua cam cat ar costa sa faca el un design de genul pentru un client. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
SunSet Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Dacă vrei, mai bine cumperi o temă originală, gen Carbon Red/Blue, Deflection, etc., decât una deja editată. Este posibil ca ce au făcut ei să aibă multe buguri și să înjuri și de neamuri, și de morți și de mai știu eu ce că ai dat banii degeaba pe o temă. Sigur, au tema aia de un an doi, cred ca daca avea buguri erau rezolvate de mult. Daca vrei tema ma cauti, o am eu.
asdasd Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Sigur, au tema aia de un an doi, cred ca daca avea buguri erau rezolvate de mult. Daca vrei tema ma cauti, o am eu. Da dar daca e sa o cumperi iti dai seama ca de la cei 2-3 fondatori cati sunt nu o vei primi nici chiar pe o anumita suma de bani.. Si daca ti-o va vinde altcineva aia poti fi sigur ca are buguri..
Alex XD Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Poftim https://mega.co.nz/#!mFQFiJgb!NVOE5oTly7gmLVNSB4tQLPf-N0EWRoqO5DfwlTbZDsY
Sebastian C. Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 Poftim https://mega.co.nz/#!mFQFiJgb!NVOE5oTly7gmLVNSB4tQLPf-N0EWRoqO5DfwlTbZDsY Este un R.I.P nu iti recomand tema asta !
Donboo Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Sa nu repet ce a spus toata lumea, daca nu vrei sa dai bani, inveti putin HTML + CSS si poti edita cum vrei tu, totul find gratis. Dar pana la urma, poate intrebarea nu a fost pentru a cumpara ceva, ci doar pentru a evalua cam cat ar costa sa faca el un design de genul pentru un client. Stiu HTML, CSS, PHP, Pawn, C, C++, putin Perl. Majoritatea o dati in prostie. Nu am de ce sa cumpar un rahat de tema. Doar intrebam cat valoreaza un edit.. Plus ca exista inspect element, poti copia culorile din inspectorul css...
Ove Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Cum a zis si Gadeas,mai bine inveti putin html si ti-o faci dupa bunul plac! Si asa esti si mai sigur pe munca ta! Oricum tema nu este extravaganta!
+HazZaRD Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Degeaba faci teme originale pentru ca imediat apare cineva care sa iti copie toata tema prin diverse metode.
Ove Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Degeaba faci teme originale pentru ca imediat apare cineva care sa iti copie toata tema prin diverse metode. Asa e,dar e o vorba "Copia nu are valoare" Una e cand lumea stie ca tu ai avut prima data tema alta cand o ai identica ca a lui x,y,z...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now