Jump to content
  • 0

Cerere Ipb 4 Pre Release (Download)

Question

Recommended Posts

• 0
  • Moderators
Posted

Cum ai ajuns la link-ul ala? Cica nu am acces :-?.

You do not have access to this section of the site.

L-am gasit pe zend.ipsdevserver.com/ips4

E PRE-RELEASE, NU BETA / VERSIUNEA FINALĂ.

NU FACEŢI UPGRADE DE LA 3.x / 2.x / 1.x (nu merge)

• Upvote 1
  • 0
  • Moderators
Posted

Presimt cativa useri cu intrebari:

"De ce nu merge sa fac upgrade?"

"De ce imi apare eroarea asta cand incerc sa fac upgrade?"

Si inca cateva de genu :)) Ascultati de Courage si nu incercati sa faceti vrun upgrade sau ceva.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
  • Moderators
Posted

Nu credca are rost, pana la urma daca vrei sa vezi AdminCP doar trebuie sa il pui local sau undeva pe hosting. Sau daca vrei sa vezi doar basicu fara AdminCP, iti poti face cont la demo oferit de IPB: Link

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 0
Posted

Nu credca are rost, pana la urma daca vrei sa vezi AdminCP doar trebuie sa il pui local sau undeva pe hosting. Sau daca vrei sa vezi doar basicu fara AdminCP, iti poti face cont la demo oferit de IPB: Link

Eram la ei pe site. Ce nu-mi place e că dacă ești pe telefon, cu sau fără Desktop mode, te bagă în Mobile version și nici că te lasă să vezi Full Version

• 0
  • Moderators
Posted

Eram la ei pe site. Ce nu-mi place e că dacă ești pe telefon, cu sau fără Desktop mode, te bagă în Mobile version și nici că te lasă să vezi Full Version

Welcome to responsive skins.

La mine cel putin, e plin, dar plin, de bug-uri. Stiind ca lucreaza la el de peste un an, e cam dezamagitor.

• 0
  • Moderators
Posted

Nu merge să fac upgrade de la 3.4.6 .

Fac ce zice acolo la upgrade (convertirea tabelelor bazei de date la UTF8), apare eroare la convertirea forumului. Aveam de ales între Retry şi Continue. Am dat pe continue, totul a decurs normal.

Forumul nu citeşte CSS, nu merge admincp, şi apare asta:

Sorry, there is a problem

Something went wrong. Please try again.

Error code: EX2

Fail.

• 0
Posted

Nu merge să fac upgrade de la 3.4.6 .

Fac ce zice acolo la upgrade (convertirea tabelelor bazei de date la UTF8), apare eroare la convertirea forumului. Aveam de ales între Retry şi Continue. Am dat pe continue, totul a decurs normal.

Forumul nu citeşte CSS, nu merge admincp, şi apare asta:

Fail.

I-ai anunțat pe cei de la IP.Board Administration? Este destul de important, cei care vor vrea să facă upgrade vor fi nevoiți să dea wipe la datele forumiste dacă nu rezolvă asta, iar pentru comunitățile mari, ca CS16, Indungi, le vor pica sub centură și probabil nu le vor mai folosi platforma, zic și eu.
  • 0
  • Moderators
Posted

S.Vlad, este abea pre-release. Pana la beta, mai este mult si bine, problemele vor fi rezolvate :)

Problema deja e si a fost pe trackeru lor de buguri de mult timp, toata lumea a avut aceasi problema, sint sigur ca or vazut si ei treaba asta.

• 0
  • Moderators
Posted

Nu merge pentru ca a fost doar pentru probe in pre-release.

• 0
  • Moderators
Posted

IPS4 eu pana la urma am decis sa astept pana la un release oficial, aveam pe gand sa incep de la Beta 3, dar m-am razgandit dupa ce am citit niste lucruri.

Eu as merge pe 3.4.6 sau 3.4.7.

• 0
Posted

IPS4 eu pana la urma am decis sa astept pana la un release oficial, aveam pe gand sa incep de la Beta 3, dar m-am razgandit dupa ce am citit niste lucruri.

Eu as merge pe 3.4.6 sau 3.4.7.

mersi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.